slukhålet i mitt bröd…


Var börjar brödhål-2brödet och var slutar hålet. Var ska man bre smöret när brödet är bara en kant med ett stort håll på mitten. Kan brödet vara designat för det LCHF madness, där man inte ska äta kolhydrat bara fett?

Och det var bara en av hålen jag dokumenterade. Kanske är den ett så kallad slukhål som slukar allt som kommer i vägen för den.  Man betalar dyrt för hålet. Det är en bra affär.

Surdegsbröd som ibland är inget annat än kanter med bara hål i.  Bakat med kärlek och mycket omsorg. Dyrt som fan kan det va också.  Men de rika ska ju också rätt till hål i sina frukostar. 😉

12 tankar om “slukhålet i mitt bröd…

  1. Sånt bröd gillar jag. Vill inte ha inkråm, bara skorpan. Bakade bröd på vassla till jul. Det bleb gott. På speltvete från en kvarn i Järvsö – plus lite annat mjöl. Kastar i det jag har men undviker vetemjöl.

    Gilla

  2. Ser lite läskigt ut. Som ett onskefyllt svart hål i universum, på väg att sluka jorden med hull och hår.
    Ha en trevlig helg!

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.