Om mig…

Mitt namn är Antonia. Har bott i Sverige sen 1980. Kommer från Ungern, Budapest. Driver eget företag inom skönhetsvård.

På hobbynivå tillverkar jag hattar, som är en korsning mellan hattar och mössor. Sköna att använda dem, sitter bra. Några av dem kan beskådas här. Vill man titta på andra modeller kan man hitta dem på min klinik på Torsgatan 43, 1 tr vid St:Eriksplan i Stockholm. Andra hobby är silversmide, fotografering, stickning med maskin och för hand, virkning är också kul. Gärna renoverar, lägger golv och klinkers samt målar. Ger mig gärna på möbler också. Som barn har jag ritat mycket, men när jag var 17 år slutade med den tvärt. Jag funderar på att ta upp pennan igen, men det har inte mognat tillräckligt än. Och läsa… det gör jag jämt. Läser det mesta. Förutom poesi. Det har jag verkligen svårt för.

Det finns andra saker som jag inte heller gillar. Jag nämner några. Äktenskap och barn. Och att träna, förutom långa promenader. Gillar inte heller att sitta på bio. Men jag gillar att titta på filmer. Deckare mest. Och dokumentärer.

Annons

64 tankar om “Om mig…

 1. Hej Antonia! Har du kunnat se mina inlägg idag? En av mina följare kunde bara se dem via fb. Jag har kollat mina taggar, där syns de – och de är offentliga… 🙂

  Gilla

 2. Good Morning , nice to meet You and Your blog 🙂 Great posts, great ideas , pleasure to be here , i wish You the best,in free time see my little place too, Regards from Poland , EM

  Gilla

 3. Det var intressant att se att du kommer från Budapest för där har jag och maken turistat en gång för ett par år sedan. Oj, så mycket där fanns att se, inte hann man med allt på tre dagar, inte.
  Och kul att ”titta in” på din klinik också!

  Gilla

 4. Hej! Jag har en fråga… jag publicerade på ‘mera händers verk’ – NÅGRA BARNMÖSSOR. Syntes aldrig under ‘read topics’. Kopierade & publicerade 2 gånger. 1a var för 2 timmar sedan… har du sett något av inläggen? Såg sedan att jag inte kunde se några som helst inlägg alls, inga syntes… har kontaktat supporten, mycket konstigt eller hur?

  Gilla

  • Nej …inget har kommit upp från dig varken på min readers eller i mailen.
   Om du kan se att du har inlägget bland alla dina inlägg, försök att radera den och gör en nytt inlägg. Kanske funkar det på en andra gång. Ibland har saker ett eget liv. 🙂

   Gilla

 5. Hej! Jag frågade bara bloggaren vad det var för Birro-krönika och så blev det inlägg som jag nu tagit bort… Då hade jag redan svarat dig, men nu är ju svaret borta… skrev bl.a. att jag är så kallad ateist, gillar sidor hos buddhismen och indianernas respekt för natur och de ‘gudar’ som finns i naturen…

  Gilla

 6. God morgon, Antonia!

  Jag heter Jonathan Schiess och jag jobbar på företaget NetBooster (www.netbooster-agency.se). Vi hjälper våra kunder att öka sin synlighet på nätet genom att annonsera för dem på olika bloggar och hemsidor.

  Vi arbetar just nu tillsammans med Outnorth (www.outnorth.se) och vi är intresserade av att annonsera för dem på din blogg. Ersättning ingår.

  Hör av dig om det låter intressant!

  Med vänliga hälsningar,
  Jonathan

  Gilla

 7. Pingback: Kvällens Agenda – SVT övergår till (M)egafoni och Videokrati | Nemokrati

  • Kollade nu din nya blogg, välkommen i gänget där åsikter kan uttryckas och därmed lätta på den egna trycket, som jag ser det.
   Och visst kan du länka till min sida.
   Kommer att lägga en länk tillbaka också. 🙂

   Gilla

 8. Hejsan!
  Såg dig på Mostphotos och såg där att man kunde länka till din fina hemsida.
  Du är duktig på att ta bilder.
  Bilderna på de gamla bilarna i Stockholm är ju fantastiskt trevliga att kolla på.
  Tycker själv att det är rätt kul att plåta gamla bilar, fast det har mest blivit på Sofiero Classic Cars och Båstads hantverksmässa, men det kanske blir mer efterhand.
  Ha det bra och var rädd om dig.
  Med vänliga hälsningar.
  Bertil.

  Gilla

  • Tack för berömmet. 🙂
   Bilarna var helt fantastiska. Det är härligt att det finns människor som lägger ner så mycket tid och pengar för att bevara dem.
   Du skrev inte till vilken sida du vill länka ifrån till min sida. 🙂

   Gilla

 9. While I in the beginning made a comment on https://divage.wordpress.com/om I clicked on the – Notify me when new comments are added- checkbox now each and every time a feedback is applied at Om mig… Divage site, I get few email messages using the similar remark. Is there any way it’s possible to eliminate me out of that service? Thanks!

  Gilla

 10. Hej Antonia! Jag hade helt missat info om dig. Det var först när jag fick ditt mail som jag klickade på länkarna. Vad duktig du är! Roligt att du sysslar med så många olika saker och gör det så bra. Jag ska definitivt boka en tid på din salong framöver. Hattarna är jättefina men inget jag använder själv. Har svårt för att ha något på huvudet. Jag måste låta tankarna flyga fritt (eller också är jag bara fåfäng och rädd om frisyren). Kram Havanna

  Gilla

 11. Fräcka hattar !Jag har tipsat min dotter om att kolla på din sida, hon är hatt-freak Måste man komma till dig för att köpa en hatt eller går det att beställa mot postförskott ?Nu kan jag inte det där med hattar, man kanske borde prova innan man köper ?Jaja, Stockholm passerar hon ibland.
  +1

  Gilla

 12. Fräcka hattar !Jag har tipsat min dotter om att kolla på din sida, hon är hatt-freak Måste man komma till dig för att köpa en hatt eller går det att beställa mot postförskott ?Nu kan jag inte det där med hattar, man kanske borde prova innan man köper ?Jaja, Stockholm passerar hon ibland.
  +1

  Gilla

  • Det är ju alltid bättre att prova hatten innan man köper, så slipper man krångel om man nu inte skulle gilla den.
   Men om man är helt säker på vad man vill, så kan jag alltid skicka den mot förskott också.

   Gilla

 13. You have to express more your opinion to attract more readers, because just a video or plain text without any personal approach is not that valuable. But it is just form my point of view

  Gilla

 14. Hej!
  Kul att du tittade in hos mig… då hittade jag ju hit 🙂
  Du har en väldigt fin och varierad blogg med massor av vackra bilder som imponerar.

  Min bild är tagen med systemkamera, kul att du gillade den.

  // ”Lairama”

  Gilla

 15. Hej Antonia,

  Fräcka hattar !
  Jag har tipsat min dotter om att kolla på din sida, hon är hatt-freak 🙂
  Måste man komma till dig för att köpa en hatt eller går det att beställa mot postförskott ?
  Nu kan jag inte det där med hattar, man kanske borde prova innan man köper ?
  Jaja, Stockholm passerar hon ibland.

  Du som gillar att fota fåglar, jag kan rekommendera denna sidan : http://photoimagine.wordpress.com/

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.