hattar

Följ länken för att titta på mina hattar. Hoppas att du gillar dem.
Vill du köpa någon av hattarna tveka inte utan slå en signal. Numret och flera andra bilder hittar du på min visningssida här som nu tyvärr tagits bort av Blogger 😦

Tack så mycket Blogger att ni tog bort min visningsida. vem har bett er att göra det på eget bevåg???!!!! Kan man verkligen göra så? Så himla ledsen jag blev. Var det någon som retade sig över mina hattar, eller ansågs de  stötande på något sätt. Och vart kan man vända sig?


Annons

26 tankar om “hattar

 1. Skrålla, är en lite gammaldags benämning på en huvudbonad. Egentligen betyder det gammal ful hatt, vilket absolut inte stämmer in på dina. Men jag tror också att man ofta menade en gammal kär hatt. Kanske kan du uppdatera ordet och ge det en modernare innebörd. Fin sida du har!

  Gilla

 2. Fantastiska skapelser!
  Huvudbonader är ett bra namn… Det är ju bra om man har ett ‘eget’ namn på dem. Huvudbeklädnad är rent galet…
  Jag tillverkar en sorts baskrar, som jag kallar ‘hattmössor’ eftersom man kan sätta dem på olika sätt, elegant, eller dra ner över öronen…
  🙂

  Gilla

 3. Jag hittade dina hattar Antonia och de är helt fantastiska …vad skall man säga helt outstanding och du är verkligen superduktig! Idag har jag öppnat en modeblogg här och fick nu ideén om att jag vill göra ett inlägg om dina hattar och lägga in länken till din shop. Tyvärr har jag ju öppnat den idag så jag har ju inga som följer bloggen ännu, men hoppas att det skall bli några snart för detär så kul att blogga…. Skulle det vara okey för dig???
  Vänligen/Eva 🙂

  Gilla

  • Så glad jag blev. Du får göra gärna ett inlägg eller flera med tiden om mina hattar. Jag tror inte att de tar illa upp och inte gör det skada heller att någon skriver om dem. Hattarna känner sig redan hedrade.:)
   Jag har ingen shop för dem just nu. Så kan du länka till min blogg – till hattsidan där. Vet inte om du hittade sidan med hattarna …där finns ju priser också. ( http://ontop-byantonia.blogspot.se/ )
   Är du i Stockholm kan du komma förbi någon gång och gå löss bland dem. 🙂

   Gilla

   • Då gör jag jättegärna ett inlägg om dina fantastiska huvudbonader som jag verkligen älskar otroligt mycket… Ja, det var väl lite saftiga priser för mig just nu, men jag har det i åtanke för jag är inte rädd för att klä på mig sådant som jag älskar… Tycker det är vansinnigt roligt och ser jättegärna ut som jag skall in på scenen på en teater för att ha en förseställning ha ha ha…. Kommer jag till Stockholm snart så gör jag med all garanti ett besök… Var där i somras och sa till min familj att det får inte dröja länge tills nästa gång!!!
    Jag länkat till din blogg…Tusen Tack Antonia…jag blir så euphoriskt glad för jag har inte sett någon som riktigt gör lika fina som dig!!! 🙂

    Gilla

 4. Åhhhh Antonia gör du egna hattar eller huvudbonader??? Jag älskar verkligen hattar jättemycket…Säljer du också?
  Om du har gjort dessa såär du superduktig…blv så glad när jag hittade hit… Hur mycket kostar dina kreationer?
  🙂

  Gilla

  • 🙂 Det är väl huvusbonader. För de är ju inte hattar i traditionell mening. Och jag jag säljer också dem. Priserna är olika men runt 1000 lappen brukar de kosta. Lite mer och lite mindre.
   Efterfrågan är ju inte så jättestor för folk vågar inte.
   Lite synd. 😦
   Så ny gör jag dem lite då och då.

   Gilla

   • Ja, folk är för fega…det är ju så snyggt med huvudbonader, men jag vet någon som köpte upp massa hattar från något lager minns inte vad hon hette som hade gjort hattarna välkänd, men död nu…Hursom helst så startade personen en sida på facebook där hon började sälja hattarna….Jag tyckte förstås att de flesta var lite väl kärringliknande…. Varför öppnar du inte en sida på Facebook och försöker att eventuellt sälja där??? Men fotsätt skapa för det du gör är verkligen AMAZING!!! Skulle själv vilja tillverka lite huvudbonade, men tänkte börja kanske lite med kläder…får se vad det blir??? Tiden räcker ju inte till alltid!!!:-)

    Gilla

    • Just ja. Tiden. Det är ju en svår fråga. För den räcker ju aldrig. Man i princip måste schemalägga sig själv för annars blir inget gjort.
     Jag påbörjat en regnrock för 1 år sen. Klippt och skuret, men inte sydd. Hade inte viselin hemma, så la jag allt undan, för att aldrig ta fram det igen.
     Bloggen ska ju sin tid. Facebook har jag men tack och lov är jag inte aktiv där alls. Men tack för iden kanske gör jag en shop.
     Fast nu vill jag egentligen sälja foton. Men kan jag undra ändå om det finns folk som vill köpa. Då alla fotograferar, så inte behövs väl andras. Å andra sidan bilder som du gör kan inte alla göra. De är verkligen speciella.
     Ska kolla det där med facebook försäljning.

     Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.