saktainpiller…


Sällan drömmarna från nattens övningar stannar kvar hos mig numera. Synd för det är en fantastisk värld där allt är möjligt. Verkligen allt.

Men en dröm kom jag ihåg den här gången.  Från inatt …det var faktiskt när någon sa att usch…vad tiden går fort…. Just den meningen triggade igång minnet och drömmen.

Jag var i en främmande stad någonstans ute i världen. Och världen där såg speciellt ut, inte som vi är vana att se världen utan lite som på Photoria´s fantastiska bilder. Jag tog min kamera och strosade runt i den annorlunda miljön fullt med färger och annorlunda människor. Gatorna var som slutna rum som öppnades in i varandra. och varje rum hade en ny atmosfär.
Människorna var vänliga men alla var också upptagna med nåt spännande.De verkade inte bry sig om mig, ändå kände jag mig  iakttagen.

Och så kom tanken. Att vad tiden går för fort. Att den borde sakta in lite. Så att vi får  mer tid för att njuta. Och då kom någon fram och pekade på en skyltfönster.
Sakta in piller – stod det på en stort skylt. 🙂  Det var bara att gå in och beställa.
Leverans inom kort. Sen vaknade jag.

Och jag väntar på leveransen. Kanske saktar tiden in lite så att man kan ta vara på mer. Eller så börjar nu snurra otäckt snabbt istället.

Ja, så är det i drömmarnas värld. 🙂

Annons

10 tankar om “saktainpiller…

 1. Härligt konkret och tydlig dröm. Det mesta av det man drömmer är produkter av det undermedvetna som försöker berätta nåt (inte alltid men oftast). Men oftast är budskapet inlindat i bilder och symboler som inte är alldeles lätta att känna igen.

  Du får nog din leverans ska du se.

  Gilla

  • Ändå känner jag bara en stor oro. En oförklarlig oro som kom ingenstans och vet inte heller vart den är på väg. Dags för att lufta mitt oro kanske i ett inlägg. 😦

   Gilla

    • Inte Pugh och grabbarna. På sin höjd betydligt mildare psykedelia då. Annars hade det inte funkat. Samma trummis (känner du igen honom ?) på Pughs första två plattor som i det här klippet:

     Gilla

     • åjåjåj…jag är så dåligt på namn. Först tänkte jag Freddie Merkury, men sen tänkte jag att det kan ändå inte vara. Sen gissar jag på en skådis, som idag har blivit väldigt nationalistisk om man nu vill uttrycka sig fint. är det inte höhöhö Loffe Karlsson? Men kanske har jag helt fel. Eller?

      Gilla

    • Hö-hö-hö-Loffe är det. Han och Bosse Hansson var ganska stora på den musikaliska scenen ett tag på 60-talet. Sedan trummade han en stund åt Pugh innan B-filmerna tog över helt.

     Gilla

 2. OK, sakta in piller. Men dom som inte har nått att njuta av då ?? Ska dom köpa rappa på piller ??
  Sorry Antonia, vet inte varför jag svarar så korkat idag… Kanske är jag på dåligt humör …:-(
  önskar dej en go dag…

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.