please…not here.


Annons

10 tankar om “please…not here.

 1. Här kan man verkligen inte misstolka vad som menas med det.Tur att jag bor på landet. Tror inte att min hund skulle sätta sig där. Han föredrar buskar som man kan gömma rumpan i medan han gör vad han måste. Plockar ändå alltid upp och slänger i soptunnan.

  Gilla

 2. Rolig skylt men så länge man får ha hund i stan är det svårt. Hunden måste kissa och bajsa men det finns inte så många ställen som folk accepterar Kattor hör man aldrig någon klaga på trots att dessa gör sina behov i rabatter och på altaner och då är det ingen som plockar upp.

  Gilla

  • Jag har ju varken hund eller katt. Jag bara observerar. Och det jag har observerat är att många som plockar upp efter sin hund slänger sen den hundskitfyllda påsen. Och jag alltid undrar varför gör man på det sättet? Jag ha4 int3 lyckats förstå det än.
   Det är faktiskt många som klagar på katter att de uträttar sina behov på lekplatsernas sandlåda eller i grannens rabatter.
   Jag ser också hundägare som verkligen inte bryr sig vart älsklingen kissar och att den nedkissade brevtrunken ska sen handskas av brevbäraren. Man ser mycket. Men just den skylten var ju gullig och rolig.

   Gillad av 1 person

  • Det hoppas jag med men vet inget om det. Det finns en i vår Brf som låter sin hund uträtta sina behov i vår innergård. Vi har sagt till nu flera gånger men det unga paret skiter i våra förmaningar. Vi är maktlösa. 😢

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.