full fräs.


Höll på att bli utan bild i inlägget. Inte för att jag skulle ha skrivit nåt. Jag tänkte bara visa en bild, men helt plötsligt ville den inte godkänna min bild. Stod att det är ”ingen data” Förstod och förstår fortfarande ingenting.

Alla dessa konstiga meddelande är ju inte formulerade så att vi som ANVÄNDER bloggen ska förstå. Säkert datanissar fattar med en gång men jag hade ingen susning om va det menade.

Jag fick stänga av, öppna igen, stänga av öppna igen. Och bilden satt på sin plats till slut.

Annons

12 tankar om “full fräs.

  • Håller med. Skylten var i vägen men inget man kunde göra åt.
   Det är strul ofta.
   Jag fick ytterligare strul när jag anlitade DHL för att skicka en paket förra veckan. Den upplevelsen dränerade mig av all energi. Tänkte skrivs ett inlägg om det, men sen gjorde det inte. För det skulle bli alldeles för lång historia och numera vill ingen läsa långs texter.

   Gillad av 1 person

 1. Det har hänt mig ofta på sista tiden att WP krånglar och för det mesta fattar jag inte ett skit, blir bara glad när jag till slut lyckas lösa problemet som uppstått just då..Det verkar i alla fall som om dom håller på att trixar och mixar och gör om lite här och där på wp och varför skulle vi användare få besked om vad som händer. Bilden snygg alla tre cyklarna i rött 🙂 kram!!

  Gilla

  • Och inte glömma att på senare tiden i min WP appen markerar kommentarerna lästa utan att jag ens varit inne på sidan. Varken i appen eller på datorn. Så att man vet inte när man har fått nya kommentarer. Dessutom görs detta i huller och buller. Som nu med fina kommentarer. Vissa var markerade som lästa medan andra om olästa. Ändå skrev du de allihopa nu på morgonen.
   Du ser som jag. Jag såg att alla var röda på bilden men var nyfiken om nån annan sim skulle märka det. Du var det enda. Eller så sa de bara inget. Kan ju bar så också.
   Kram!

   Gilla

 2. Mmhhh…. konstigt. Bilden innehåller faktiskt en hel data som när den är tagen, storlek, datautrymme o.s.v. men hur kan det försvinna? WordPress krångel? Vad bra att det ändå gick till slut.

  Gilla

 3. Ja, det ska inte vara lätt 😌 🌹 🌹 🌹

  Den sön 28 juli 2019 10:47Divage skrev:

  > Antonia posted: ” Höll på att bli utan bild i inlägget. Inte för att jag > skulle ha skrivit nåt. Jag tänkte bara visa en bild, men helt plötsligt > ville den inte godkänna min bild. Stod att det är ”ingen data” Förstod och > förstår fortfarande ingenting. Alla dessa ko” >

  Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.