smidesdörr.


Var jag såg denna skönheten minns jag inte. Inte heller vet jag hur gammalt är den. Men extremt vackert. Jag har säkerhetsdörr av smide på mitt jobb. Ful. Varje gång slogs jag av fulheten av de standardiserade säkerhetsdörrarna. Man fick välja mellan vitt eller svart. oavsett vilken firma man anlitade såg de likadana ut. Kan man aldrig anstränga sig idag att skapa saker med lite stil? Att bemöta kundens önskningar. Det är trots allt är ju kunden som betalar, vill kunden ha en enkel så ska hen få det likaså om man vill ha lite mer form på dörren och betala mer ska man kunna fixa det också.

Annons

14 tankar om “smidesdörr.

 1. Mycket vacker smidesdörr som står så fint mot det vita väggvalvet. Gör sig bra på foto. I Spanien där min föräldrar hade hus fanns det vackra grindar och fönstersmide.

  Gilla

 2. Jättefin smidesdörr Antonia, synd att du inte minns var du såg den, och nej jag tror inte dom tillverkar sådant numera.. Nu handlar det väl enbart om säkerhet.. kram!!

  Gilla

 3. Himla snygg! Vi har ju pratat tidigare om det. Allt nytt är så intetsägande att man inte ens ser det längre. Klart att man nästan hoppar till när man ser något så snyggt.

  Gilla

 4. Du skulle sett Colombias smideskonst i alla varianter. Tusentals olika varianter. Tänkte på dej varje gång 🤔😎

  Den fre 26 juli 2019 10:29Divage skrev:

  > Antonia posted: ” Var jag såg denna skönheten minns jag inte. Inte heller > vet jag hur gammalt är den. Men extremt vackert. Jag har säkerhetsdörr av > smide på mitt jobb. Ful. Varje gång slogs jag av fulheten av de > standardiserade säkerhetsdörrarna. Man fick välja mella” >

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.