heliga byggnader…


En ovanlig vacker liten kyrka mitt i stans centrum. En favorit. Jag tror inte att den är så välbesökt idag, förutom vissa tillfällen per år. och säkert är den populärt att gifta sig i.
Ungern är i första hand en katolsk land, men förekommer andra religioner också. Även i den här lilla staden med. Flertalet av dem är svårare att fotografera då är det flera byggnader runt om och gatan är mer smal. kyrka...foto: AntoniaB © 2015 madonna...foto: AntoniaB © 2015 torn...foto: AntoniaB © 2015 klocktorn...foto: AntoniaB © 2015 klocktorn...foto: AntoniaB © 2015 klocktorn...foto: AntoniaB © 2015 klocktorn...foto: AntoniaB © 2015

Jag har faktisk inte en aning om vad denna extremt höga byggnaden är för nåt. Jag hittade ingen skylt på den. men den slår regelbundet. Så kanske den anger vad tiden är gången. Den är dock fin. Kan det vara kanske att det var utsikt för att kolla om det brann någonstans. nunna...foto: AntoniaB © 2015 synagoga...foto: AntoniaB © 2015

Synagogan står lätt förfallen. Vackert ändå.  synagoga...foto: AntoniaB © 2015de här sidobyggnaderna till hör ju också synagogan så klart.

Annons

14 tankar om “heliga byggnader…

 1. ja heliga byggnader finns det gott om över hela världen..
  Den ena finare än den andra..Ett bevis på att vi tror på något eller försöker tro på något..
  Själ tror jag inte på någonting men jag gillar byggnaderna 🙂
  Kram Nicki

  Gilla

 2. Jag gillar bilden på nunnan. Hon går med raska beslutsamma ben. Tornet genom granarna var en bra idé. Det är svårt ibland men man får mer känsla för höjd och djup om det finns nåt i förgrunden att relatera till.

  Gilla

 3. Ja, madonnan är lite nött men den står på gatan så den har klarat sig ändå ganska så bra.
  Nej Den där långa tornet står bara för sig. Borde ha tagit en mer översiktsbild också, men den är så pass hög att det är lite svårt att fota med bakgrund och allt. Synagogan är bara 50-60 meter ifrån tornet.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.