Ägg. livet i ett litet skal. Nyttigt. Gott. Och jag konsumerar en hel del ägg. Favoriten är gulan, men ihop med vitan är ju helt okej. Löskokt ägg är bara för gott. Med salt och peppar. Gärna med rostat bröd. Lite smör. Mummsss.
Men när jag såg bilden här nere blev jag lite illamående. Ren äggvita är inget jag gillar. och definitivt inte buteljerad och i 1 liters pack. Och var är gulorna?
Jag undrar också vad gör man med så mycket äggvitor? Är det någon som vet? Det måste man ha knäckt minst 100 ägg för så mycket.
Lite äckelkänsla kom över mig. och det håller än.
Låter äckligt ..
man kan väl själv separera vitor och gulor vid behov..
Man gör ju maränger av vitorna..
Men det är verkligen inget jag skulle köpa..
Kram Nicki
Äggulorna: säkert frystorkade och använda till något pulver som ska blandas med vatten och då blir till något jätteäckligt!!! OCH allt var gott och bra från början, förhoppningsvis… Sorgligt…
Äckligt! Ser ut som fönsterputsmedel. Maränger gör man på äggvita ja. Mycket protein i ägg. Fina proteiner. Mina höns kutar lösa på gården så vi får världens bästa ägg. Gulorna ser ut som dom vore färgade med hundra påsar saffran! Nej, äggen ska kokas i minst åtta minuter. Men nu har jag fått smak på stekta ägg. Gott!
Äckligt är det minsta man ja säga. Varför ska allting förstöras. Varför inte ha råvarorna i fred?
Är inte åra kroppar tillräckligt förstört redan.. Det måste ju finnas orsaker till alla bokstavskombinationer och allergier.
Och konserveringsmedel är det i tycker jag mig se. Huvva, en sån märklig produkt. Jag köper INTE! Ägg som är så självkonserverande så länge man inte knäcker skalet. Tummen ner, säger jag.
smakar sjukt äckligt beskt som fan.det ända som jag kunde ha det till var maräng
GillaGilla
Beskt? Låter inget vidare. Måste vara nån hållbarhetsmedel.
Kommer nog aldrig in i mitt hushåll.
GillaGilla
Blääh! det där såg inte alls gott ut.
GillaGilla
Låter äckligt ..
man kan väl själv separera vitor och gulor vid behov..
Man gör ju maränger av vitorna..
Men det är verkligen inget jag skulle köpa..
Kram Nicki
GillaGilla
Äggulorna: säkert frystorkade och använda till något pulver som ska blandas med vatten och då blir till något jätteäckligt!!! OCH allt var gott och bra från början, förhoppningsvis… Sorgligt…
GillaGilla
Frystorkat ägg!? Äckligt låter det som. Att man ska förstöra allt naturligt låter ju väldigt onaturligt.
GillaGilla
Äckligt! Ser ut som fönsterputsmedel. Maränger gör man på äggvita ja. Mycket protein i ägg. Fina proteiner. Mina höns kutar lösa på gården så vi får världens bästa ägg. Gulorna ser ut som dom vore färgade med hundra påsar saffran! Nej, äggen ska kokas i minst åtta minuter. Men nu har jag fått smak på stekta ägg. Gott!
GillaGilla
Äckligt är det minsta man ja säga. Varför ska allting förstöras. Varför inte ha råvarorna i fred?
Är inte åra kroppar tillräckligt förstört redan.. Det måste ju finnas orsaker till alla bokstavskombinationer och allergier.
GillaGilla
Det konsumeras en hel del äggvita bland dom som toktränar på gym. Jag har ingen aning om vad man gör med äggulorna.
GillaGilla
Fick lite förklaring. Den troligen frystorkas 😦
GillaGilla
Aha!
GillaGilla
Och konserveringsmedel är det i tycker jag mig se. Huvva, en sån märklig produkt. Jag köper INTE! Ägg som är så självkonserverande så länge man inte knäcker skalet. Tummen ner, säger jag.
GillaGilla
Vore bra om någon skulle avslöja vad man använder till det.
Tummen ner. Säger det samma.
GillaGilla
Otroligt, håller med dej. Kanske en massproducent av maränger kan vara intresserad ??
GillaGilla
Men till hemmabruk. Jag såg den på en vanligt affär.
GillaGilla