dummaste jag har hört på länge…


Fat Man från wikipedia

Fat Man från wikipedia

Iranier och Nordkoreaner får inte studera på vissa linjer på uni.  Anledning är att de kan lära sig nåt.  😉  Ja, om hur man kan tillverka kärnvapen. Visst kanske finns en promille risk,  men det innebär inte att alla är illasinnade terrorister. Och den risken får man ta.

Vem har tänkt till så kolossalt i FN och EU.

Det hela kommer bara leda till ännu större motsättningar i världen. Man kan lika gärna förbjuda internet för alla, för där kan man verkligen hitta det mesta om det flesta ämnen.  Och visst är jag också orolig för idiotiska ledare som verkar finnas gott om i världen. Men att utesluta vissa från studier löser inget problem. Det skapar problem.

Annons

13 tankar om “dummaste jag har hört på länge…

 1. Haha vilket skämt, det är nog lite sent att börja tänka i sådana tankar med tanke på hur många utlänningar som parkerat i Sverige. Det blir ganska jobbigt att hålla koll på alla dårar som man släppt in under dom senaste 30 åren. Svenska staten ni är STUPID, STUPID, STUPID, men som man bäddar får man ligga, tyvärr så drabbas Svenskar som borde kunna lite på Svenska staten men ack vad vi bedrog oss.

  Gilla

 2. Om man studerar reaktorteknik och kärnfysik, vilken bransch tror du personen i fråga kommer jobba inom när han hon återvänder till iran? Vilken bransch är det hela världen vill att iran inte ska utveckla? ser du någon motsättning här?
  det vore ju fruktansvärt kontraproduktivt och bortkastade resurser att utbilda någon inom ett område som inte finns och som man strävar efter inte heller ska finnas i framtiden…

  Gilla

 3. Fullständigt rimligt och självklart att man gör det så svårt som möjligt för terrorstater att tillägna sig kärnvapenteknologi. Föredömligt framsynt! Det finns annat nyttigt att studera som de här länderna behöver.

  Gilla

 4. Iran inte Iraq! Dem är hot för världsfred! Om Iransregim i framtiden förvandlas till en demokratik regim som accepterar människorsrättigheter 0ch världs fred och trygghet.Då dem kan få kärnkraft(fred)….

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.