Quarneval 2014 i Stockholm…


Idag var det Quarneval i Stockholm.  Studenternas spex. Hålls var tredje år och det är lagom ofta så idéerna kan gro och utvecklas, något kanske även Pride-paraden kunde också ta till sig. Det blir ju tråkig att se samma tema år efter år efter år efter år.

Trots det halvtaskiga vädret var de många som kantade gatorna. Det var härlig stämning och roliga ekipage. Vi får väl hoppas på att de slipper lunginflammation, för det var knappa 10 grader och rätt så fuktig. Regnet har stannat upp av ren förvåning  över att några studenter vågade  utmana dropparna. Så även om de frös blev de inte blöta. I alla fall inte på utsidan. 😉
Varsågod för alla som inte kunde se spektaklet här kommer min Quarneval-kavalkad:

10 tankar om “Quarneval 2014 i Stockholm…

    • De som var nakna de blev ju inte varma. Lunginflammation nästa. För det var inte varmt. Slutade just regna innan de startade och höll under hela spektaklet.
     Jag tycker Pride kunde hållas också var tredje år, så att de hinner förnya sig lite.

     Gilla

 1. This looks like a lot of fun, and you know what? This theme issue is one that my town could use in its parade planning. The Pride Festival hasn’t been held for a couple years due to budgetary constraints; same goes for the Mardi Gras Carnival. When they the former gets going again, they really should pick a them each year.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.