jag blev väckt!…


Jag trodde att det var bråk utanför mitt hus. Det är tidigt och jag hade velat sova lite till, men rösterna tvingade  mig ur sängen och kollade om det är polisen jag ska ringa efter eller vad?
Först trodde jag att jag kanske såg dubbelt var ju lite sömndrucken trots allt. Men nej, det var dubbletter på allt. ALLT!

tvillingar...foto: AntoniaB 2014 tvillingar...foto: AntoniaB 2014 tvillingar...foto: AntoniaB 2014 tvillingar...foto: AntoniaB 2014 tvillingar...foto: AntoniaB 2014 tvillingar...foto: AntoniaB 2014 tvillingar...foto: AntoniaB 2014 tvillingar...foto: AntoniaB 2014 tvillingar...foto: AntoniaB 2014 tvillingar...foto: AntoniaB 2014 tvillingar...foto: AntoniaB 2014 tvillingar...foto: AntoniaB 2014Ja…golfmänniskor vet hur de ska ha roligt. Tyvärr blev inte bilderna skarpa, men jag var ju inte helt vaken heller. Och ser jag inte heller så bra utan mina kontaktlinser heller. Och inte kan man lita på att kameran fokuserar som den ska såg jag sen.

 

Annons

23 tankar om “jag blev väckt!…

 1. Otroligt vad folk vill hålla på och spöka ut sig. Men dom har säkert kul. Första planera och sen utföra. Egentligen är det barnsligt! I år var temat tvillingar tydligen.

  Gilla

  • Ja,…halvsovande, med glasögon på och utan att kunna se rätt ( då jag inte ser så bra med glasögon och definitivt inte så nära som sökaren är.)

   Gilla

    • Precis. Det ena ögat ser jag långväga med, medan den andra är för att kunna läsa. Det är så kontaktlinserna kalibrerade..
     Med glasögonen på kvällen är jag inte så noga, den duger till det jag behöver till och det är inte just fotografering jag använder den till. Men ibland så blir lite besvärligt dock att inte kunna se.

     Gilla

 2. Oj vad många roliga gestalter.
  Jag skulle också frågat mig, är jag vaken eller drömmer jag …
  Roligast tycker jag dom i ridkläder är, med sina hästar i väskorna. 🙂
  Vilket annorlunda uppvaknande.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.