jag har blivit med katter…


Jaaaa….jag har blivit med katter. En hel drös kom in mitt hushåll. Mixie, Trixie, Pixie, Maxie, Lexie och Plexie. Det kanske blir inte så lätt att skilja dem åt, men jag tror inte att de tar illa upp namnvalet. Dock har de inget val i frågan.

Och varför har jag så många katter helt plötslig. Jag fick dem som en tröstpris, på en tävling hos Pia Design. Jag blev verkligen glad, när den kom med posten. då jag brukar sålla mig till dem som backar upp dem ständiga vinnarna… Tack Pia!

Och här är katterna:
Visst är de söta? Och inte heller behöver jag att mata dem och släpa hem kattsand. Inte heller kattvakt ska behövas. Men de kommer sprida glädje i mitt kök.

Och vem vet kanske kommer jag ha även en riktig katt framöver och en vovve med. En Raggdoll eller en hel vanlig bondkatt och en Chinese Crested.

Och av ett händelse så kom en katt i min väg idag. Och en väninna Ingegerd räddade en kattunge som klättrade upp på  en palm idag. Kanske någon vill säga nåt?

Lust och Hjärta

Annons

15 tankar om “jag har blivit med katter…

  • Jag smälter så fort jag kommer i katts närhet. De är speciella och jag kommer väldigt bra överens med dem. när jag var barn hände det att nån katt följde mig hem till farmor. Och hon lät ju alltid vara katten kvar. Hon hade ockå 2-3 och de jagade möss. Det var ju deras jobb.

   Gilla

    • Finns alla de sorter. precis som med människor. Smarta. korkade. rädda. övermodiga. glada. sura. balanserade. ögontjänare och rakt-på-sak-katter. I regel brukar man kunna se att ju säkrare en katt är på sin plats desto mindre tenderar den att göra sig till.

     Jag vet inte hur skickliga katter är på att läsa människor
     egentligen. har nog fått en känsla av att dom är duktigare på att plantera tankar hos oss än att läsa av våra tankar och avsikter.

     Har mer än en gång kommit på mig själv med att zombielikt öppna kattmatsburkar utan att riktigt veta varför. 🙂

     Gilla

 1. Din svartvita katt på bilden hade kunnat vara mamma till min lilla skyddsling (Emma) 8 veckor gammal. Gu så go den var., hade svårt att släppa den till den rättmätige och glada ägaren som inte hade någon egen stege 🙂

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.