sniff..sniff…atjooooo…vov.


Den saknade lille tyska flickan Kalif som försvann i Gislaved har hittats. Och det är ju bra.  Ingen skada skedd. Alla kan andas ut. Men kan man verkligen andas ut?

Förvånad att ingen verkar reagera över detta rad:

Flickan hade gått vilse i ett skogsområde nära lekparken. När polisen sökte med hundar hörde hon att de skällde. Flickan trodde att det var vargar. Hon blev rädd och gömde sig, har hon nu berättat för polisen.

Är inte hundar, polishundar tränade att följa spår? Var det inte spårsökande hundar polisen hade med sig? Eller var hundarna förkylda?  Det är ju väldigt många runt om mig som har fått snuvan, har jag märkt, kanske så även de fyrfotade med.

Jag kan förstå att det blir svårt att följa ett spår om någon hoppar in i en bil eller stiger på bussen eller korsar en å. Men flickan gjorde ju inget av dem, utan bara irrat runt i en skog. Jag trodde inte att man kunde gömma sig från spårsökande hundars superkänsliga nos?  Eller kan man det? Kan man det? Eller har polisen dyrköpt men helt värdelösa nosar?
Isåfall varför lägga ner så mycket pengar på dem om dem missar en så lätt spår? Om en liten flicka kan gömma sig, då kan brottslingar gömma sig med.
Eller  flickan är verkligen på spåret här för nåt som man kan sälja vidare till den som är mest intresserad av hennes gömdigbästteknik.

AB,
Expressen,  SvDDN

Annons

4 tankar om “sniff..sniff…atjooooo…vov.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.