snyggt eller fult?


Det har blivit ganska inne att bygga hus på redan befintliga hus, som en lösning på bostadsbristen i Stockholm.  Sen är jag inte så säker på att just den här ser särskilt snygg ut.
Ligger bredvid hotell Sheraton precis vid Tegelbacken. Obalanserad som gör en redan ganska så ful byggnad ännu fulare. Känner inte alls att någonting stämmer. Ser mest ut som en provisorisk anordning tills området blir uppsnyggat, men så är det ju inte.  De stannar där för gott. 2 skokartonger med lite glasfönster a la 60-tals stuk.

8 tankar om “snyggt eller fult?

 1. Fult…

  I Alby bygger de på höghusen, bara det att halva lägenheten hänger lixom utanför… 😯 Svårt att förklara, men ser både fult och farligt ut…

  Gilla

  • Det är inte så att jag tycker är tanken är fel. Snarare tvärtom. Men utförandet lämnar ganska mycket efter sig. En amatör hade gjort en bättre jobb.

   Gilla

 2. Ja det ser lite märkligt ut. Det finns faktiskt ett sånt hus i Karlstad också. Mitt i stan på en galleria har man byggt nästan som radhus på taket. Väldigt populära att bo i har jag förstått.

  Gilla

  • Den typen av radhus finns även i Stockholm.
   Vad jag tycker är att om man nu ger sig på på såna här projekt ska det finnas nån harmoni över utförandet. Och inte se ut som om man råkat tappa lite slumpmässigt några moderna skokartonger på hustaket.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.