skapa dåtid i nutid för framtid…


När kvinnor klagar på att de är elöverkänsliga kallas för det kärringproblem och tas inte alls på allvar. När en MAN klagar på samma sak då vill man släcka ner en hel kommun för att möta problemet och sätta Dalarna i tv- och mobilskugga.

Själv tvivlar jag inte på att det finns elöverkänsliga.
Men i ett land som Sverige där det finns vidder utan bostäder på långa sträckor varför inte uppföra ett samhälle för enbart elkänsliga. Där man slipper tv, radio, telefon d är posten skulle blomstra igen, lanthandel skulle få en revival med betjäning, häst och vagn skulle värna om miljön osv.
Med andra ord skapa dåtid i nutid för att värna om framtid. Det är en vinnande koncept…eller?

expressen,

6 tankar om “skapa dåtid i nutid för framtid…

  1. Man undrar ju om inte Lasse har rätt. Men kanske inte. Jag känner en trevlig kvinna som är elöverkänslig. Visst skulle dom kunna bygga ett samhälle för såna. Helt klart. För det är ju el och strålning överallt. Det är helt enkelt strålande tider. 😛

    Gilla

  2. Jag kan mycket väl tro att elöverkänslighet finns. Våra kroppar blir ju påverkade av det mesta och vissa är känsligare än andra, eller så är många tåligare än andra, det beror på hur man ser på det. Så är det med allt numera, man tror allt är bra så länge man inte själv direkt och omedelbart drabbas av något ont.
    Jag skulle vilja bo på ett samhälle utan el. Enda jag skulle sakna vore nog datorn… Men vi levde utan datorer förr så på något sätt gick det… I alla fall då, nu kan man knappt betala räkningar utan dator så det blir lite mer knepigt…

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.