psykiska hälsan är svag i Sverige…


Folk mentala hälsa verkar inte vara det som borde vara eller vad vi tror att den borde vara.  Nu är det andra mobbprogram som har fått sin offerskörd.  Föst var det väl Big Brother  som fick 2 som mådde dåligt psykiskt  trots tillgång på mat och dryck – eller just därför.

Nu är det Robinson som har drabbats av samma fenomen. Här är det tvärt om ingen  mat och ingen dricka. Det ena Fanny Castelius fick lämna showen pga dålig psykisk hälsa, den andra Ann-Louise Krantz för att hon längtade efter sina barn.

Folk är klena helt enkelt, och tror ändå att de kan bära hela världen på sina bara axlar. Kan jag inte heller förstå lipsillar som bryter ihop för att de inte får träffa barnet i en månad.  Svepskäl likaväl som alla som är allergiska mot hundar helt plötsligt,  fast det handlar om rädsla för hundar helt enkelt. Men det låter givetvis bättre och mer acceptabelt att säga att man är allergiskt.

Här vill Ann-Louise Krantz inte erkänna att hon inte klarar av att vara en förlorare. En som bara ger upp.

Folk lever i en drömvärld men den passar sällan ihop med verkligheten. Det är precis dem här människorna som skiljer sig också när deras äktenskap inte är den rosa skimrande dröm som dehar föreställt sig.  Skärp er folk!

expressen, expressen

Annons

2 tankar om “psykiska hälsan är svag i Sverige…

    • Räcker om man läser huvudrubrikerna i tidningarna. Tycker att det är rätt så svårt att undvika alla dessa mobbprogram som pågår ständigt. Och så fort det händer det nåt blir det löpsedlar.

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.