en nöjd kund…


Köpte en mini laptop. Märke Samsung. 1 gig minne uppgraderad till 2. Då det inte fanns på lager ( minnet) fick jag den för halva priset.

 

samsung

Jag skulle inte vara en typisk våg om jag inte under väntan på minnet börjar vackla och funderar på att byta upp mig till en något dyrare. Den trevlige försäljaren försäkrar mig att det går – enda problemet att den är slut för tillfället.  Så jag får vänta lite till men han tycker att jag kan använda den jag har så länge. Inget problem.

Dock bestämmer jag mig att inte använda utan vänta på den nya. I fredags springaer jag glad till Elgiganten — bara för att veta att jag lysnade inte tillräckligt bra den kommer den 13 april…

Vid det här laget bestämmer jag mig att behålla den jag har  och  uppgraderar bara minnet. Köper även en extern hårddisk och förhandlar mig till lite bättre pris än vad det stod på prislappen.

Väl hemma så startar inte minitopen. Går tillbaka igen. Men han är fortfarande lika trevlig som innan. Kollar om det är så som jag säger och simsalabim…får jag en ny minitop.  Och den fungerar utan att knorra.

Jag blir verkligen glad när försäljare är duktiga, har tålamod och  inte visar en överlägsen ” lilla vännen” attityd. Han får en stor guld stjärna.

8 tankar om “en nöjd kund…

  • De ska ju ha beröm. Jag har rasat så mycket på min blogg så och det med rätta, så jag vill också skriva om de duktiga som jag möts. Det är de värda alla gånger.

   Gilla

  • Jag har en väninna som avstod för att hon tyckte att den var liten.
   Jag tycker inte alls farligt, och den är lätt också.
   Bra som reserv även. En av mina dator blev sur och blev genast jobbig. Undrar hon kände det på sig, och upplevde att hon är till åldern kommen? 😉 Ilskan från hennes sida var total, då jag fick stänga av den med startknappen 4 ggr i rad för allt var frusen så inget kunde göras och en femte gång fick jag in en starta om process och efter det gick ju allting bra.

   Gilla

  • Snart ska allt komma till dager. Fråga om dagar eller veckor.
   Bolagsverket godkände inte namnet bara så nu måste jag ändra saker som är redan gjorda. 😦

   Gilla

  • Ja, med mig överallt. Nästan. Men det blir kul att ta med på semester.
   Jag har ett projekt på gång och då är det bra att kunna vara uppkopplad när som helst. Få se hur det går med projektet..
   Jag älskar internet lika mycket som jag hatar den. 🙂

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.