matchat till 100 %…


grön mor, grön unge, grön omgivning…

Vet inte vad jag ska tycka.  Hon har tänkt till innan hon tog ut ungen i Ungern.

8 tankar om “matchat till 100 %…

 1. Jag tar aldrig bedövning. Det går bra ändå. Men jag förstår vad du menar. Fast sist måste jag ta bedövning för Gabor propsade. Han skulle laga ett hål i en sexårstand under tandköttet och måste bränna bort lite med laser. Okey sa jag då. Det gick bra. Hade ont i några dagar efteråt men nu är det bra.

  Gilla

 2. Kjolens färger är lite off i sammanhanget. Paraplyfärgen skulle jag kalla spygrön. Min nya tandläkare är från Ungern och heter Gabor. Han är verkligen skicklig. En riktig hantverkare.

  Gilla

  • Kjolens färg är ju off men det är ju grönt i den också.
   En bra tandläkare är en bra tandläkare. Min är svenska. Hon botade den skräcken jag fick i Ungern där de lagade tänder utan att slösa på bedövning. Följden blev att man väntade tills det var dags att dra ut tanden. För då fick man bedövning. Och fick man väl hoppas att bedövningen tog. Vilket det inte gjorde i mitt fall. Så hon drog ut den ialla fall. Och fick ovett efteråt varför sa jag inget.( Men jag följde ju med när hon drog, men prata kunde jag ju inte med grejen i munnen.) Nåväl idag kan jag gå utan ångest till tandläkaren men det tog nog 15 års varsamma behandlingar hos min tandläkare.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.