ta en tugga av frun…


ost av bröstmjölk

Ost av bröstmjölk.  Vet inte varför men min mage gjorde en volt. Och nu mår inget vidare bra.  Visst bebisarna livnär sig av bröstmjölken, men att vuxna ska äta ost gjord av bröstmjölk mer än  i alla fall jag klarar av.
Känns nästan som kannibalism.  Även om jag vet att det är det inte. Men ändå.
Men det finns alltid mediakåta människor som vill utmärka sig och skaffa namn världen över.  Och nu har han gjort det. Daniel Angerer kock i New York.

AB

7 tankar om “ta en tugga av frun…

  1. Har hört så mycket det sista om restauranger och kockar som bjuder på det mest konstiga och onaturliga?? man kan tänka sig. Det känns som om de inte vet längre vad de ska hitta på för att få uppmärksamhet.

    När jag bodde i Nigeria skulle jag smaka på friterade termiter som alla äter där men nej, det gick bara inte att prova ens 😉

    Gilla

  2. Urgh… :/
    Förresten har du sett filmen Borat? Där bjuder han några på ost och sedan säger att den är gjord på bröstmjölk… Det är roligt att se deras ansiktsuttryck förändras 😀 haha

    Gilla

    • Nej! Jag har inte sett filmen, men kan förstå situationen.
      För jag har ju alltid sagt att jag kan smaka vad som helst om den ser vettigt och smakligt ut, men just den här osten skulle göra uppror i mitt inre. Skulle nog inte stanna kvar.

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.