visst är det soligt, men…


… det ser helt jävligt ut i stan. Jag undvek cityn under den värsta snötiden, men nu var jag tvungen att gå in. Det ser ovårdat och ostädat ut. Alla bara väntar på att någon städar upp. Undrar varför butikerna inte gör det. Men klart dem flesta flanörer leker solros och tittar mot solen. Det är inte så viktig. Det är gott om tid att polera upp gatorna till bröllopet. ( intressant ord för övrigt. bröl….lop.)

Såg några Converse skor i skyltfönstret och undrade förstås varför all denna hype och oro. Har har ju haft själv, men är ganska värdelösa för foten. Kanske kan man tycka att det ser kul ut, men undrar mest vad fötterna tycker själv. Nu kan dem förstås inte prata, fötterna alltså, men om dem kunde det så skulle gatorna dränkas av deras skri.

kanske kan man snart köpa Converse med Viktoria och Daniel på 😉

Gick in på H&M också. Mest för att var nyfiken.  Men jag undrar om inköparna har blivit gamla och utbrända. Det såg mest ut som en tantbutik med tantkläder. Ganska deprimerande och oinspirerade.  Senast jag såg så tråkiga kläder var i början av 90-talet. Modet har stannat upp och  ingen nytt har kommit fram. Stiltje. Likadant även nu. Såg inget av Sonja Rykiels färgglada plagg.

stora tomma ytor på PUB

Passade på att kolla även PUB varuhuset, som skulle bjuda lite mer designkläder. Men så många trista plagg på en och samma ställe, att jag inte särskilt förvånad över att det inte går så bra för varuhuset.  Många tomma ytor överallt. Känns som många butiker har stäng där. Personalen pillade mest på inredningen och låtsades vara very busy, för det var inte så många som störde dem med att vilja betala. Hela den övervåningsplanen  var tömd också.  Möbel ska säljas där.

vad händer här undrar tom skyltdockan ...

Ja, hela världen är i stiltje. Fast det kokar. Överallt går det dåligt. Och nog märks det, även om ingen vill låtsas om det.

Annons

4 tankar om “visst är det soligt, men…

 1. härligt! En till som undrar vad denna hype efter converse finns!

  Asså de riktiga kostar ju typ 1000 spänn, o om de som har 10 par olika såna kostat det ju 10 000 spänn. Vem fan har råd med det?! O den sulan e inget att skryta om, hård! Jag behöver stötdämpning!

  E det för alla färgerna de kommer i?! För de e ju inte så hemskt mycket hållbara?!

  Gilla

  • JA, det är ju hypen runt skorna som gör skorna. Korkade människor som springer benen av sig för att vara likadana andra. Skulle inte heller bli förvånad om dem har converse klubb för likasinnade.

   Gilla

 2. Vet inte mycket om mode Antonia, men nog står det stilla nog, och nog kunde alla fastighetsägare städa utanför sin kåk. Jag hyr ju bara, men nog har jag varit ute och sopat idag nog… 🙂

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.