en mål mat för att dö för…


Människorna blir fetare var dag det går. Det finns  många orsaker till det. Enligt en ny forskning blir vissa smittade av en virus som gör att fettcellerna sväller.  Det är det senaste rönen. Innan sas att det är en särskilt fetma-gen som gör vissa överviktiga.

Ja, varför inte, men när jag ser  små barn bli matade med snabbköpsmat, har jag svårt att se att fetma-genen som är framme och bestämmer. Snarare föräldrarnas dumhet, för att senare klaga och säga att mitt barn äter alldeles för mycket.

Kanske finns en mening med allt. Genom att generationer blir fetare och fetare, så kommer vi leva ett kortare liv  igen, därmed blir inte jorden överbefolkad.

Sen undrar jag varför kommer så många dåliga trender just från USA? Fetmat överkonsumtion kommer deffinitivt därifrån.  Nu har de där ett nytt fenomen ” Heart Attack Grill” där man kan äta sig till… ”en hjärtattack”  😉

Jag har aldrig vurmat för hamburgare, kan äta den typ 1 gång per år- sen får jag avsmak för resten av året- men när jag ser den här klippet, blir jag illamående direkt. Så i år blir nog inget burgare för mig. Tack.

aftonbladet

Annons

2 tankar om “en mål mat för att dö för…

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.