mötet.


Det finns många möten här i världen. Man kan se en av mötena på bilden.

Men sen finns ett annat möte och det mötet var jobbigare. I morse var jag på väg till jobbet men var kvar i lägenheten i hallen. När jag ser en mörk fläck bredvid en av kofferten som sår i hallen. ( jag ar 2 koffertar som jag har som avlastning, för solglasögon och annat smått.) Det är lite halvmörkt i hallen då den inte har fönster. Jag böjer ner mig för att kolla o det är nån ludd, men innan jag tar på den eventuella fläcken eller luddet går jag på toa och hämtar lite toapapper. Luddet såg ut som en 5 kronor ca. Jag tar upp den och vill kolla, i pappret och jag ser att den rör sig. Det var en stor spindel. Fy sååååå jobbigt. den ville rymma också, så det blev än jobbigare. Men jag klämde ihop pappret och spolade ner i toaletten.

Just igår tänkte jag på att nån dag kommer jag trampa på en spindel på natten eller så när jag går barfota. Det är verkligen jobbigt. Jag måste köpa en spindelskrämma för vet inte hur länge jag orkar med grannens rymmande spindlar. Varannan månad blir det ett möte med en spindel eller två.

8 tankar om “mötet.

 1. Fy vad otäckt förstår det inte var läge att släppa ut den någonstans..🕸️🕷️ jag har hittat två spindlar inne den här veckan otroligt små så jag har satt ut dom på balkongen bland blommorna.. men mina två var jätte söta, förmodligen hade jag inte varit lika snäll mot något stort och luddigt..😯 kram!!

  Gillad av 1 person

  • De små kan jag hantera men tyvärr de överlever inte heller inte min hantering. Inte vill jag att de ska kalla dit sina kompisar och så växa till sig. Näääää…

   Gilla

 2. Positiv uppmärksamhet, varmt leende du fångade i mörkret bakom byggställningen. Förstår att spindelmötet var jobbigt. Ska nog gå in i jordkällaren och studera de gigantiska spindlarna där, de lär vara många och hänger i taket.

  Gillad av 1 person

 3. Jag gillar fotot och tänker genast: Hi !!
  När min man levde och vi bodde i vårt hus levde många spindlar i tvättstugan. De fick jag inte röra. Min man hade dödat mig om jag hade dödat en av spindlarna 😂
  Fast jag förstår hur jobbigt det måste vara när man är rädd för dem.

  Gillad av 1 person

  • Oh Gud. Av den här sista fick jag en låsning i min skuldra som inte vill släppa.
   Och så börjar jag fundera på att kanske bör jag inte gå runt i barfota här hemma. Ve och fasa att trampa på en 😳😨🥵😱🤡

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.