startklart. snart klär vi på oss sommarklädseln.


8 tankar om “startklart. snart klär vi på oss sommarklädseln.

 1. Min mobils väder visar att det ska snöa idag men bara att ta det som det är mars och april är så här mer tillbaka än fram.. Jag har varit med om att det snöat på midsommarafton två gånger som tur är så är det ovanligt.. Dina foton ser väntande ut verkligen fina.. Kram!!

  Gilla

  • Jag var med snö vid valborg men inte i midsommar. Däremot minns jag sommaren 1984 tror jag det var att solen visade sig bara en enda gång. Det var grejer det. Men det gick ju bra. Jag har inget minne av att folk skulle ha muttrat så himla mycket över det. Inte alls om man är idag. Väder väder och väder.
   Kram!

   Gilla

 2. Vackert skulpturala foton i svartblått, den översta med slingriga träd blir favoriten. Jag tror nog att vi får snö lite här och var först och då tycker jag nog att vädergudarna hade kunnat låta snön ligga kvar ett tag till och inte hatta fram och tillbaka. Det blåser iskalla vindar nu.

  Gillad av 1 person

 3. Önskar man kunde säga samma här. Men sexdygnsprognosen visar temperaturer på -4 till -9 grader oh några nätter ska det vara -18 grader kallt. Så till och med våren känns avlägsen i södra Finland just nu.

  Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.