all in.


Vet inte om jag gillar den eller inte. Många stilar onekligen. Rester eller uttänkt i förväg. Det vet bara ägaren med säkerhet.  ...foto: AntoniaB © 2019

Annons

16 tankar om “all in.

 1. Märkligt för jag har varit inne på alla dina inlägg och kollat och gillat men gillasymbolen försvinner så det inte syns att jag har gillat. Är så på flertalet bloggar jag varit inne på. Ligger väldigt mycket back men försöker gå in och kolla och gilla. Men synd att det inte syns 😦

  Gilla

  • Tack Christina.
   Jag upplever lite sånt när jag gillar inlägg eller kommentar på min läsplatta och så dagen efter när jag kollar på min laptop då syns inte att jag gjorde det. Då brukar jag like igen, men vet inte alls vad det beror på.
   Märker också att ibland får jag inte hela kommentaren heller utan meningen är slut i mitten. Om jag går in på själva inlägget då är meningen hel.

   Gilla

 2. Man tager vad man haver. Eller så kanske det är en speciell arkitektonisk stil som vi har missat: mycket tegel och lite trä och så ett takkupefönster därtill. Jag kan nog också tycka att det har sin charm.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.