mys.


Så här blev det med den nya soffan.

.

.

.

.

.

skojar bara. Men jag har nästan lika många böcker.

Annons

17 tankar om “mys.

   • Jodå, jag vet att det inte är hos dig och också att du jobbar med att göra dig av med böcker. Jag bestämde mig för att göra ett bibliotek av mitt arbetsrum, i mörk engelsk stil. Får se om böckerna får plats, så där högt i tak har vi inte, haha.

    Gilla

    • Ja, om jag hade 2 rum till så vore toppen. En för enbart för böckerna och en till mina hobbies. Tyvärr så har jag inte det. Egentligen ett i-lands icke problem men alla har ju sina problem.

     Gillad av 1 person

 1. Ha ha 😂 Jag gick först på det och tänkte wow! Sååå mycket böcker! Men så fattade jag och läste vidare. Kul skämt 🤣😂

  Gillad av 1 person

 2. Oj tur jag såg att du skojade. Har haft massor med böcker men började rensa för några år sedan och nu har jag tagit bort 4 meter bokhylla. Läser om böcker och de som jag inte gillar hamnar hos Erikhjälpen.
  Långhårig hund då måste man ha skinsoffa som går att torka.
  Kram

  Gilla

 3. Soffan är snygg, men ähh du skojar, har du verkligen alla dom där böckerna? Nog för att jag tyckt att jag har många men det är ju ingenting om man jämför.. Kram!!

  Gilla

    • Jag har tyvärr alldeles för många böcker som jag inte hunnit läsa än. Vissa har jag köpt tom 2 gånger för jag har glömt att jag har den redan i min ägo, men ej läst. Jag har gett mig köpförbud, men det bröts med jämna mellanrum. 😦 Nu köpte jag nya bokhyllor i våras, men det räcker ändå inte. Hyllorna nu ända upp till taket i ett av rummet och en extra hylla högre i vardagsrummet. Hjälper inte. Det var dumt redan från början att bli boktokig.
     Kram!

     Gilla

 4. Jag blev nästan chockskadad av fotot, Jag har ju en gång för ca 100 år sedan varit hemma hos dej och minns inte riktigt detta scenario 🤔 Är det soffan du köpte ?? Mycket snygg, tyvärr inte för en tjej med vovve, jagfår hålla mej till skinnsoffor

  kram 🌷🌷🌷

  [image: Mailtrack] Sender notified by Mailtrack 19-07-16 06:52:19

  Den tis 16 juli 2019 kl 06:41 skrev Divage :

  > Antonia posted: ” Så här blev det med den nya soffan. . . . . . skojar > bara. Men jag har nästan lika många böcker. ” >

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.