det vita tornet…


Vad är det som händer på min blogg? Jag har haft min blogg nu i 10 år  och har aldrig haft problem med att länka. Förrän nu. Tidigare fanns det två symboler för detta  Man markerade texten och så tryckte man på ena knappen. Ville man inte ha länken så tryckte man den högra knappen sen var det avmarkerat. Nu finns bara en knapp. Och utan att jag trycker på knappen  så blir all min text markerad från den första bokstaven. och det går inte avmarkera den. Otroligt irriterande och tidskrävande att hålla på klicka fram och tillbaka. Ibland försvinner länkmarkeringen ibland försvinner bilderna. Eftersom idag inte lyckades med att få bort markeringen så får väl texten gå ut så här. Grrrrrrrrrrr….

Annons

24 tankar om “det vita tornet…

 1. Vackra bilder som vanligt! Men jag håller med … länka är ibland väldigt frustrerande, fattar nada vissa gånger … det hoppar hit o dit, och markeras hit och dit. Det är nästan så man inte vill länka mer, för att inte bli på dåligt humör av allt ”strul”.

  Gillad av 1 person

 2. Så vacker bildserie på det fina tornet med omgivningar. Det måste vara roligt att kunna gå upp i det och stå på utsidan och beskåda utsikten.

  Jag tycker överhuvudtaget att det är svårt att göra inlägg, får oftast gå till det gamla sättet för att få till det.

  Gilla

  • Vi kommer att gå upp i tornet också.

   Jag gör fortfarande mina inlägg i den gamla, så min fundering var och är att jag kanske skulle slippa problemet i den nya. Men den här åkomman är också bara i senaste veckorna. Efter den senaste uppdateringen. Då innan fanns ju på och av. Nu är det bara en knapp.
   Lägger jag in bara bilder då är det inga problem alls. Men vill jag skriva några rader då är den på med en gång och hela texten blir markerad. Sen kan jag inte avmarkera eller tar väldigt lång tid med klicka testa, klicka testa, klicka, testa och så plötsligt är markeringen borta.
   Om jag skriver text då är det inget problem alls. Kan skriva utan självmarkering, och det kunde vara en lösning att skriva först och sätta in bilderna sen. Men ofta vet jag inte heller i förhand om jag kommer skriva nåt.
   Såna saker gör att jag börjar tappa suget för att blogga.
   Det andra problemet med språket berodde på ett översättningsprogram som jag gillade och använde i många år utan att den gick in i min blogg. Jag var tvungen att avinstallera programmet och nu har jag inget bra program som är smidigt och bra.
   Och det använt jag ofta och dagligen.

   Gilla

 3. Underbart vackert torn.

  Härliga bilder.

  Jag förstår att du känner mycket Grrrrrr just nu.
  Det är mycket frustrerande när bloggens funktioner inte fungerar. Jag tycker mig märkt att även andra av mina följare har problem med än det ena, än det andra. En del funderar på att lämna WP. Själv har jag inga problem … än så länge. Jag har också haft min blogg i 10 år.
  Hoppas ditt problem med länkningen löser sig.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.