en tant med stil…och en annan tant naken…


 

 

 

Jag gillar äldre damer med stil. Hon är lite miss Marple från de tidigare filmerna, men om de andra vet jag inte vad jag ska säga. Mindre stilig för att inte säga alldeles för avslöjande. Typ påklädd men naken ändå. Aj.aj…inte så lyckad, fast andra kan ju tycka annat.

För vem vet, jag kanske också ser för jävlig ut i andras ögon. Sanningen får man aldrig veta egentligen. människor...foto: AntoniaB © 2015Jag har ju gjort bort mig vid ett och annat tillfälle, när jag blev tillfrågad. Och det är ett jävla hyckleri att fråga och sen inte vilja höra vad man har att säga.

Men jag sa vad jag tyckte till en god vän om hennes klädval när hon skulle ut och festa. Hon frågade. Och jag kände att hon får inte gå ut i dem kläderna. Men jag kan inte beskriva här hur hon såg ut för de kommer folk kalla mig både för rasist och fördomsfull. Och rasist är jag inte, men fördomar har jag.

Och nej det handlar inte om urringning och för kort kjol.
Men när den sen hände igen att någon på gatan var antagligen lika fördomsfull som sa ungefär som jag sa till henne, då ringde hon mig och bara skrattade och erkände att jag hade ändå hade rätt.

Annons

15 tankar om “en tant med stil…och en annan tant naken…

 1. Vilken fin bild igen på en söt tant. Hatt borde kanske fler tanter ha. Jag röstar på att tanterna ska återkomma, nu är ju alla tjejer! Sen gillar jag giraffen som står på marken. Fotograferandet är också kul, ett foto med gatuliv!

  Gillad av 1 person

 2. Ännu en härlig karaktär.
  Det komiska i bilden, är att dom till höger, är fullt upptagna med sitt. De missar ju den härliga damen som glider fram i tillvaron.
  Jag tycker damen har stil, jämfört med dom 2 till höger.

  Gilla

  • Det är precis så. Det är flera lager i denna bild. Och humor också.
   Det är två tidsepok som fastnade på bild.
   Det var inte lätt att ta bilden för det var otroligt mycket grejer uppställda plus en hel del människor som kom och gick och skymde tanten. Så jag såg aldrig de blåa turisterna då förrän efter framkallandet. Och det sa en hel del. 🙂

   Gilla

 3. Ja, man tar ju sina risker då man ber om ärliga åsikter 🙂
  Jag tycker folk ska få bära vilka kläder de vill. Själv dolde jag länge mina kurvor, min mage fram för allt. Tills en väninna sa att stora kläder kan få mig att se ännu större ut. Och nyligen kom männen som frågade varför jag döljer mina vackra kurvor 🙂 Män som tycker om att det finns nåt att ta i. Så jag vågade började använda lite tajtare kläder igen. – – – Men nu vill jag inte ta ställning till damen på bilden som blir fotograferad 🙂

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.