zoom…zoom


IMG_7178 stadshuset...foto: AntoniaB © 2014 foto: AntoniaB © 2014 Jag kan aldrig låta bli a leka med zoomen när jag är ute och fotar.  Har massor så nog ska komma en hel del i fortsättningen.
Kanske en piller mot åksjuka för de som är extra känsliga?

26 tankar om “zoom…zoom

 1. Stockholm i ett haze! Nice! Vi har inte sett solen här på en månad. Så grått, fult och slaskigt ute nu. Snön ligger kvar på åkrarna. Hörde att ni hade sol i Stockholm igår. Men det är ju mycket ljusare. Det är ju snudd på vår! 🙂

  Gilla

  • Det började med sol, men den valde att gå bakom en heltäckande grå jättemoln. Och så blåser ganska så kraftig. Inte varma vindar utan kalla, det är 8 grader i lä, men känns som 2.
   Men snön är borta sen länge. De kunde väl sopa upp gatorna, det skulle inte störa. 🙂

   Gilla

   • Det är alltid så fult och grått den här årstiden. Och allt grus på gatorna. De har inga pengar kvar till samhället. Allt är utsålt till stora bolag och dom skiter i hur vi har det. Kallas för looting = plundring.

    Gilla

    • Tyvärr pågår detta plundring överallt. Min mor berättade i morse att de dragit in min fars cancer medicin och endast nyinsjukna som ska få det i fortsättningen.
     Det är fruktansvärt grymt. Han är över 80 år. Byggde upp landet. Nu är han bara i vägen. Inte bara han utan alla de andra med. Gamla och sjuka ska helst inte kosta samhället nåt och dö snabbast möjligt.
     Sånt känns ju tungt att få veta. (Pappa har prostatacancer sen 10 år tillbaka) 😦

     Gilla

    • Jag, han hade tur, men han också fick en spruta varje månad och fick tabletter som han fick ta varje dag.
     Ska hälsa honom med pumpafrön, men hur mycket ska man äta för att det ska verka.. Det vet nog ingen.

     Gilla

    • Nötter och frön är så nyttiga. Han kan äta en matsked om dagen eller mer. Han kan rosta dom lite lätt i stekpannan. Gärna med solrosfrön. Men det får inte vara för varmt. Man får röra fröna hela tiden så det inte bränns. Sen kan man dopppa på lite olja och salta om man vill. Bättre att käka det än chips!

     Gilla

    • Kolla lite på plundring av oss alla:

     ”De 20 största statliga bolagen såldes för 200 miljarder. Efter några år var de värda 645 miljarder på börsen för de nya ägarna. En vinst på 445 miljarder.
     Nu är börsen dålig på att värdera företag.
     Istället kan man titta på vilka vinster staten inte fått in på de sålda bolagen. På bara fem år (2005–2009) gick 124 miljarder till de nya ägarna i ren vinst. I praktiken gav alltså staten bort sina företag till privata ägare, det hade varit mer lönsamt att behålla.
     När detta händer i länder som Ryssland och Ukraina kallas det att rövarbaronerna tar över. I Sverige kallar vi det ”breddad ägarstruktur”.
     Och glömmer att en procent av svenska folket äger nästan 80 procent av alla aktier. Vi har alltså sålt vårt gemensamma ägande till en liten grupp rika. De svenska oligarkerna.”

     http://www.etc.se/ledare/nu-kommer-nasta-vag-av-privatiseringar-en-text-du-inte-vill-lasa

     Gilla

    • Det kommer ta tid innan folk i allmänhet kommer förstå blåsningen. Det är skickliga lobbyister som gör stor nytta för dem få som får nytta av affären.
     Politik korrumperar, och alltid går att köpa någon för egna syften. Kriminella i silkes handskar och frack.

     Gilla

 2. Zoomkonst, läckert! Det är ju jag som ibland får snurr i huvudet av vissa bilder, men det är nog när det är mer detaljer, folk och så.

  Gilla

  • Hoppas att det gick bra.
   Det blir nog några till, tror jag men inte för mycket. Jag gillar blanda trots allt.
   Sen dagsformen avgör det också. Man planerar sen händer nåt som ändrar planerna. Eller man tänker bara annorlunda än igår. Ja, du förstår. 🙂
   Hur är det med dig annars?

   Gilla

   • Det gick bra. Visst är det så. Ofta väljer bilderna ut sig själva för mig. Det blir en helt annan bild än den jag tänkt publicera.

    Jag mår väl så där. Ställde in besöket hos mor min idag, trots att hon fyller år. Tänker att jag sparar mina krafter och så fördelar vi gracerna, det blir en annan dag och inte ihopklumpat med folk eftersom andra hälsar på idag. Fotade lite i trädgården igår och det var bra för själen men inte för kroppen.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.