fågeluppror…


fåglar...foto: AntoniaB © 2014Sannerligen är det inte lätt att fota fåglar på himlen. Många bilder blir helt värdelösa där inget är skarpt, medan andra bilder blir oväsentliga skarpa medan själva objekten – fåglarna oskarpa, som det synes just ovan.  Och man har bara en chans för ögonblicket är borta med det samma.
Jag gjorde dock min bästa under en lång promenad då fåglarna var verkligen på hugget.

Annons

6 tankar om “fågeluppror…

 1. Vi är många som kan skriva under på det. Och ja, det går an att stå ute i naturen och jag fåglar med kameran, men i stan känns det lite obekvämt mitt bland alla människor. Flera av dina bilder är grafiskt vackra. Bäst gillar jag nog den lilla fyrkantiga gröna bilden i mitten.

  Gilla

  • Som du förstår så kan jag ju aldrig välja vilket jag skulle presentera.
   Så jag visar en hel drös. Man jag tycker att det är fina och lite olika vinklar. Jag tar de bästa av de mängder som jag tar. 🙂

   Gilla

 2. En del har du i alla fall fått med. Det är verkligen inte lätt. För några år sen hade jag en ”utmaning” till andra bloggare att fota en svala i luften. Dét var några som lyckades göra detta

  Gilla

 3. Det är inte lätt att fota fåglar på sån höjd. Lättare med mina som flyger i buskarna på gården. Jag matar dom med talgbollar, solros- och hampafrön och jordnötter. Och jävla vad dom äter. Tycker synd om fåglarna på vintern. Var sover dom i kalla natten kan man undra.

  Gilla

 4. Mycket liv och rörelse på himlen. Det är inte lätt att fotografera fåglar i flykt. Jag har egen erfarenhet av det, med många dåliga bilder. Man får öva och vara tålmodig. Jag tycker ändå dina bilder är härliga.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.