vädret är inte förhandlingsbart…


Jag älskar regn. Och nu kan jag njuta av det. Det öste ner mest hela dan. Kanske parken mitt emot snart  återupptar sin gröna skrud.

Och jag mår bra. Superbra. Ingen huvudvärk, ingen stickningar i fingrarna inget yrsel.

Jag antar att det var värmen som slog ut mig för en vecka sig, för enligt undersökningen och de tester jag gjorde är jag i topp form.  Det är helt otroligt vad värmen kan ställa till.

Men så är det. Kan man inte svettas då har man inte lätt liv i värmen.
Då hjälper inte ens Treon längre.

Jag önskar mig en moderat lagom varm sommar. Inga 30 grader i skuggan men inte heller 13 grader inomhus.  20-22 grader vore perfekt. Med lite bris.

Men som med mycket annat är väder inte förhandlingsbart. Det är bara att gilla läget. Och just nu njuter jag till max 🙂

17 tankar om “vädret är inte förhandlingsbart…

 1. Hej! Länge sen du skrev något här, hoppas allt är bra med dig och att du har haft en skön midsommar! Kram 🙂

  Gilla

 2. Fast om väderleken VAR förhandlingsbar så skulle jag försöka förhandla mig till maj-väder året om. Maj-vädret på våra breddgrader är i särklass bäst (kan vara i alla fall) …
  Friskt, fräscht, grönskande, oftast soligt. Under de tre sommarmånaderna kan det bli alldeles för mycket – eller alldeles för lite …

  Gilla

 3. Själv blir jag väldigt deprimerad och håglös av för mycket regnande. Mitt humör kan vända på en mikrosekund om solen tittar fram – jag känner hur jag plötsligt fylls med LUST och ENERGI att göra en massa saker och glädjen infinner sig direkt! För att orka igenom typ 9 månader av gråväder och kyla så behöver jag sol o värme när det ska föreställa vara sommar. Får jag inte det då, så blir besvikelsen så stor att jag inte orkar företa mig någonting…
  Men jag förstår ju dig – att det inte går att stå ut med värmen om man blir sjuk av den!! Du skrev att du inte kan svettas? Var det något som fastställdes vid ditt läkarbesök nu, eller har du vetat om det innan? För det är helt klart, att om man inte kan det, då blir värmen olidlig.
  Men annars kan jag gott nöja mig med 20 -22 grader! Men inte 13 – 15 som det är nu! Usch!

  Gilla

  • Märkligt hur väder inverkar på oss olika. Jag är ganska oberörd, men när det blir alltför varmt mår jag helt klart inte så bra. Jag blir utslagen mot min vilja. Skulle gärna kunna njuta av värmen som alla andra, men det går visst inte.
   Det här med svettningen visste jag ju länge. Just avsaknaden av svett märks ju ganska tydligt. Man blir inte blöt. Kan tyckas att det är skönt att man inte får kläderna förstörda, men istället kokar man över liksom.

   Gilla

 4. Härligt att höra att du är frisk Antonia! Nu är det bara att njuta av den svenska sommaren — statistiken talar för en sommar i din (och min!) smak!
  Hälsningar, Annica tvärsöver gatan

  Gilla

 5. Åkte från Stockholm igår. Ja, det regnade ända till en bra bit ovanför Uppsala. Då började det skina upp. Svårt att köra när det spöregnar. Visst är det skönast när det är lagom. Men det är det ju sällan måste jag säga.

  Du skriver att du nmår super bra! Du måste nog skriva ihop orden -superbra. För annars kan man tro att du super bra när det regnar! 😛

  Gilla

 6. Härligt! 🙂 Så bra att du mår bra 🙂 Jag ska hålla tummarna för det vädret du önskar, kanske om vi är flera så blir det så?

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.