invandrare med knyten näve…


Med internet på var mans knä, trodde jag och säkert trodde många andra med mig att genom att kunna hämta in information om det mesta, blir vi även mer toleranta. Toleranta mot det som inte är som vi oss själva, att  EU-s utvidgning skulle göra människorna mer kosmopolitiska i sin tänkande.

Men det är snarare tvärtom. Nationalismen växer. Även om politikerna gör sitt bästa för att motarbeta nationalism, genom att förbjuda den ena och det andra, som att sjunga nationalsången, eller ha skolavslutning i kyrkan etc.

Sånt väcker dem sovande vargarna, och ser sin chans att bygga vidare på missnöjet. Nu när Inger blev slagen med en knytnäve av en ilsken invandrare, ser genast SD sin chans att värva röster till valet.

Deras sätt att se tragedin är att invandrare slog en svensk.

Att Mats Alm antagligen tog livet av sin blivande hustru Linda Chen, piskar inte upp deras nationella känsla. Han är svensk hon är kinesiska. Eller när pedofilen Anders Eklund tog livet av Ängla.

Landskrona har sorg. Det är tragiskt när människor har inga spärrar längre. Att en meningsskiljaktighet utmynnar sig i slag. I ett olycklig slag som släckte liv. även om meningen var inte att ha ihjäl henne. Men vad har det med nationalitet att göra.

SD glömmer eller vill glömma att merparten av invandrare har faktiskt jobb. De  sköter sig. De är bra medborgare. De betalar skatt. Och invandrarna är lika upprörda över vad som har hänt, som svenskarna är. Det glömmer man också lätt.

Att gamlingarna vågar inte gå ut sägs det nu. Jag vill nog påstå att  ostädade gator är större fara  för gamlingarna än invandrare med knyten näve.

Hoppas att människorna kan sansa sig, och komma vidare i Landskrona. Och du som höjde din näve så modigt mot 2 äldre människor, har åtminstone lika stor mod nu och erkänner dig skyldig.

Expressen, AB, AB, AB, SvD, DN, AB

Annons

4 tankar om “invandrare med knyten näve…

  1. Varför skulle Sven 71 år tuta mot killen i Mazdan som stod på handikapprutan där Sven tänkte parkera. Om han väntat en stund kanske killen stuckit av sig själv. Eller hur?

    Gilla

  2. Ja man undrar ju ibland om vissa brott är värre än andra? När invandrare begår ett våldsdåd så är det mycket värre än när en svensk begår ett våldsdåd? Folk ser uppenbarligen det de vill se.

    Gilla

  3. Ja, Antonia, visst är det så – att vi verkligen skulle behöva reflektera, kanske känna det som dagens goda gärning att man avstår parkeringsplatsen till nån annan – vem somhelst ?? Och vara glada att vi får den chansen att kännas oss stolta över oss själva i all litenet ? Det skulle vi kunna kosta på oss så bra som vi alla har det, vi borde inte ha nåt aggresivt i oss, bara ödmjukhet och önskan att få ge, i detta fall avstå från en parkeringsplats, just DEN rutan, parkera ett snäpp bortom kanske, ja det är så tragiskt. Och vi alla som har det så bra… eller har vi inte ?? Det är ju så futtigt, förövaren måste ju rimligen vara en MYCKET olycklig person, stackars öde….

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.