sommartid fortfarande. …aug.2022


Jag fortsätter med mina sommarbilder. Så fråga inte om det är så fint väder fortfarande i Stockholm. Det är snö och det är kallt. Typ -16 grader då det blåser en hel del. men det är ju kul det också. Jag har varm vinterkappa med härlig fodrad huva som gör stor skillnad om man jämför med en mössa.

Min ansiktshalva är fortfarande är stel och kan inte blinka heller. Äter bara torra saker i småbitar och det fungerar även om det blir en hel del smakprov från kindernas insida med, men dricker bra från vanlig glas. Kan ta 6-7 månader innan jag blir bra igen.

Annons

8 tankar om “sommartid fortfarande. …aug.2022

 1. Men så bra att du märker en förbättring redan! Min syster och jag delade rum en period och hon hade Elvis på väggen. Jag tyckte att han hånlog åt mig och ville att hon skulle ta ner affischen.

  Personerna på bilden ser ut att ha trevligt, men han med turkosa tröjan svettas ymnigt. Han berättar något, förstärker med händerna och tjejen tittar skeptiskt på honom. Killen ser ut att tycka: ”Och det vill du att jag ska tro på?” Bra fångad situation.

  Gillad av 1 person

  • Kanske hade Elvis också detta som barn och lite skevhet blev kvar. Vilket tydligen kan bli så.
   Det finns en skådespelerska i en serie som heter The Mentalist. Hon är också lite sne i munnen när hon pratar.
   Fysioterapeut säger att sånt kan stanna kvar hos vissa.
   Jag är ganska så öppen med mina kunder om vad har hänt och blir nu förvånad hur vanligt sjukdomen är egentligen. Väldigt många som känner någon som har eller har haft det, och 2 som sa också att de hade det.

   Gilla

  • Sommaren är ju här fortare än man tror. Jag har nu även tagit vinterbilder, men med min mobil så de lägger ut på min Instagram. (bellebluez)
   Bilderna blir så stora med mobilen att den skulle ta mina få bites som har kvar på ett par bilder.
   Sen glömmer jag alltid ta med mig minneskortet från kameran för att ladda in in datorn.

   Gillad av 1 person

 2. Jag råkar ut för detsamma folk frågar om vi har sommar eller liknande fortfarande eller samma frågor vid andra årstider när man använder äldre foton lite irriterande..och för övrigt tycker jag förbannat synd om dig det kan verkligen inte vara roligt hoppas åtminstone att det blir lite bättre snart..ditt Foto var fint..kram!!

  Gillad av 1 person

  • Visst är det roligt med såna frågor. 😂
   Jag kan nu rynka pannan i hela sin hela längd. Det kunde jag inte förra veckan, så det går framåt. Men jag hoppas att jag kan snart le. För det kan jag inte ny. Eller jag kan och ser ut som Elvis, men har så förbannat snygg och det är inte jag. Det gör mig INTE charmigare. Förbannat synd. 😂😂😂
   Kram!🤗🙃🥴🤔

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.