suddigt men talande…aug.2022


ska jag berätta eller bara visa.
suck…jag kanske handlade för mycket.
Annons

6 tankar om “suddigt men talande…aug.2022

  • De frågar aldrig, och om de skulle ändå fråga så kommer man med smicker långt. Det hände bara två gånger. En gång var en rak fråga varför jag fotograferade de, och då sa jag för att de såg så bra ut, då ställdes i alla fall han upp för en ny bild. Tyvärr blev inte bilden bra. Varken bilden som jag tog först och inte heller den som hon tyckte att jag kan ta. Det var killar med mörk hud och jag tycker inte är lätt att ta bilder på dem,. Och så var det en gång en som kom fram och frågade varför jag inte tar bild även på honom, då han såg att jag tog på andra. Så jag fog en bild på honom också men blev inte heller bra bild. Var samma problem med hans mörka hud. Jag kanske borde lära mig hur man ställer in kameran för mörkt hud.

   Gilla

 1. Så mycket har hon ju inte handlat, men hon är besviken, har sprungit omkring och inte hittat det hon sökte och är utmattad. Ska hon verkligen orka leta i fler affärer? Gillar de här bilderna, här har du f¨ångat känslor. Den övre är extra fin med de två som sitter så nära, så koncentrerade. Här är inte en inne i sin mobilbubbla, här delar de något.

  Gillad av 1 person

 2. Fina foton på folk som vanligt..Jag har börjat glömma min blogg mer och mer så ska försöka att ta tag i den snart men kanske är det dags att lägga ner efter 12 år på WP och ganska många år på Windows Live Spaces..men man kan ju ha den lite på sparlåga tills lusten kommer tillbaka..ha en fin fortsättning på veckan nu kram!!

  Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.