hembygge?


Det är första gången jag ser en sån variation av cykel. Lådcyklarna är ju jätte populära i stan och säkert på landet också. Men den här vi klämmer ihop oss var nytt i alla fall i Stockholm. Men… kolla på nästa bilden

Ja, vad kan man säga? Bilden är INTE taget av mig utan jag fick den av en bekant för tio år sen. Jag tror att det är från Amsterdam men är lite osäker. I alla fall en cykelstad helt klart. Här i Sverige skulle polisen går bananas om de skulle se en liknande situation.

Så hon på första bilden har nåt litet att bygga på.

9 tankar om “hembygge?

 1. Nu tas det ju fram massor med olika cykelmodeller, vilket är bra. Jag cyklade med ett barn framför styret, ett barn bak och kassar hade jag två på styret och en i knät på barnet där bak. Cykeln som du så fyndigt döper till ”Vi klämmer ihop oss” har kraftig ram, breda däck och förlängd pakethållare. Dessutom fotstöd och stabil konstruktion för varor fram. Smart, men nog blir det tungt. Men jag tror inte att det är ett hemmabygge. Kul att du hann fota, rolig bild! Och barnen har hjälm, det kunde gott kvinnan ha också. Den andra bilden är bara en tillfällig transport av barn, han leder ju cykeln, men jättekul bild.

  Gilla

  • Kanske var den inte hembygge, men helt klart allting utvecklas. Jag kan förstå att det blir tungt att cykla med så mycket på.
   Och du verkade vara rent av en jonglör med din cykel.
   Han faktiskt står på bilden och säkerligen väntar på grönt ljus.

   Gillad av 1 person

 2. Första bilden har aldrig sett en sådan andra bilden hoppas verkligen polisen skulle stoppa en sådan helt livsfarligt i dagens trafik.. det skulle inte bli mycket kvar av dom barnen vid en olycka..🤔 kram!!

  Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.