mystik.


Nu är jag osäker men har för mig att här kunde man bli spådd. Eftersom jag tror inte på spådomar heller sidan om Gud, så jag bara kollade bara en sekund så där i förbifarten.
Klart att jag har blivit spådd några gånger innan jag insåg att det är en bluff. För om sanningen ska fram är det så svårt att spå? Det första de brukar säga att jag ser att du jobbar med folk runt omkring dig. Och då nickar man glatt och säger att ja, jag är sjuksköterska , eller jobbar i butik eller i kontor. Faktum är att det är väldigt få människor som inte har folk runt om sig. Sen fick jag höra att jag skulle ha 2 barn. Hmm…de flesta vill ha det så. Även om de finns som vill ha många fler. Men jag har aldrig velat ha barn. Det visste jag redan som 15-årig. Lika väl visste jag att jag vill inte gifta mig. Så det blev också konstigt när de såg nån man som jag kommer att gifta mig med. Dessutom mannen i fråga skulle vara känd. Och inom snar framtid.
De har aldrig sett att jag har företag heller eller spått att jag ska ha ett. och så vidare…..

Men blir folk lyckliga av att höra sagor så varför inte. Kör på.
Många tror på Gud också. Oavsett vad som händer med en i livet blir svaret alltid att Gud har ju en plan. Och livet rullar bara vidare.

Annons

9 tankar om “mystik.

  1. Hon längst fram ser väldigt glad ut. Det står visst Tarot på kartongerna, så det är nog det det handlar om – och att sälja tarokort kanske. Gillar att bilden låter en fundera och fantisera.

    Gilla

  2. Håller med dig helt och hållet jag tror inte det minsta på spådomar bara en massa dravel och jag förstår inte att någon går på sådant över huvudtaget..😁 men om någon blir lycklig av det så varför inte 😇 Jag tror hellre på tomten xo xo..🧑‍🎄 kram!!

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.