sommarblommor.


o

o

o

Annons

12 tankar om “sommarblommor.

  • Ja, det är ett fint inslag i stadsbilden. I mitt hemland finns det affärer och bodar där man säljer enbart grönsaker och frukt, möjligen även läsk!. Läsken kanske om man skulle bli utmattad och behövs lite energi. 😁

   Gilla

 1. Då svarar jag på din fråga om favoriter. Även jag tyckte att sista bilden har fint ljus, men med det lättstörda ögat som jag har så fanns där sånt som jag inte skulle har tagit med i bilden. Den första koncentrerade blicken på blommorna med pappret som vacker fond. Alla har vi vårt sätt att se men det kanske också kan variera med tiden.

  Gilla

  • Det är precis så som du skriver. Men det var ju också väldigt mycket folk i rörelse och var inte lätt att få bilder utan att nån gick in i bilden. Fanns ju inte så mycket tid för att försöka utesluta vissa saker. Sen är ju så att du har mycket större tålamod att vänta ut och fånga in. Jag är mer fånga allt i flykten. Jag är i ständig rörelse och stannar inte upp. Och det kan man också ha i tanken när man kollar mina foton.

   Gilla

  • Tack så mycket. Blommor är ju så fina. Intressant hur vi alla har vår speciella favoriter, Och frågan dyker upp i mitt huvud vad är det som styr. Varför vissa är mer kär än andra.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.