var ska gående gå?…


Det är verkligen jobbigt med alla som ska köra på trottoarer, ÄVEN om cykelbanan är precis intill. Och inte att glömma elsparkcyklarna. Det blir ju förbjudet att åka på trottoarer om några veckor, men kommer det bli förändring? Det tror jag inte. Ingen kommer få böter lika lite som de blir bötfällda som spottar ut tuggummit eller slänger cigarettfimpar.. Vad gör lagen för nytta? Gör lagen nytta alls?

11 tankar om “var ska gående gå?…

  1. Men nog skulle jag säga att en bil på en cykelstig är farligare än att sakta cykla utan lyse och nogsamt se sig om. Men poliser får visst göra som de vill.

    Gilla

  2. Hoppas verkligen att elsparkcyklarna försvinner från trottoarer och gångstigar. Men man kan få andra överraskningar på cykelstigar: En gång mötte jag en polisbil som kom körande i en viadukt. Jag blev livrädd eftersom jag cyklade utan lyse, hade beräknat tiden fel.

    Gilla

  3. Jag är glad att jag bor i en liten by och inte blir utsatt för sånt. Nej, det kommer nog knappast stå en polis varje 100 m för att kolla upp lagen. Ska bli spännande att höra om någon bryr sig om den lagen.

    Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.