tidig morgon.


Förr i tiden när jag handlade på matbutik behövde jag aldrig planera och tänka när jag ska dit. Nu är det andra gången får jag gå utan att få med mig det jag ville handla. Först var det på en måndag och då tänkte jag kanske inte bästa dagen att handla ändå. Efter helgen är hyllorna tomma och allt ska fyllas på. Men den här gången var en tisdag och var ändå inte varorna på plats.
Jag frågade, men fick inte tillfredsställande svar.
Jag tror att butiken har problem med logistiken och ordningen. Jag har märkt att de som jobbar där, bryr sig inte om kunderna. Väldigt många gångar är blockerade med deras balar och vagnar, man kommer inte igenom, och får gå omvägar flera gånger för att komma åt det man vill köpa.

Jag förstår att numera finns inte nattarbete som förr, då var allt uppackat vid öppningen. Man ska inte glömma bort oss kunder som vill handla och kunna komma förbi alla förhinder.

Vem vet kanske handlar jag på fel ställe.

Annons

12 tankar om “tidig morgon.

 1. Vi handlar mesta på Lidl och det är väldigt ofta numera att det fattas mängder av varor.. personalen säger att dom numera inte får beställa varor själva utan dom måste vänta tills dom får varorna automatiskt..låter konstigt tycker jag så för det mesta blir det en sväng till Ica också för att köpa det som fattas.. däremot så har Ica höjt priserna enormt sen kriget i Ukraina började..så är det inte det ena så är det det andra…kram..🥴

  Gillad av 1 person

  • Och Ica var ju dyr redan innan. De i butikerna får inte ens bestämma var de har sina varor och även på vilken hylla.
   Jag köpte just en iPad och kollade priserna innan …det kostade överallt lika mycket. Då undrade jag varför finns då alla dessa olika butiker om priset är överallt det samma. De kan lika gärna gå ihop under samma tak och namn. 😬😬😬

   Gilla

 2. Det här med brist på varor finns överallt nu. Leveranserna fungerar inte som vanligt längre och dessutom finns varan helt enkelt inte. Det är priserna på bensin och Ukraina som gör att inget funkar som vanligt. Blir säkert brist på en hel del mat i framtiden.
  Vagnar och kärror i gångerna irriterar mig lika mycket.

  Gillad av 1 person

 3. Vackert med trädets tydliga stam och de små människorna.

  Nog är det märkligt att man inte har kunden i centrum, det är ju ändå sälja man ska göra. Förr kunde man möta på lite nonchalant attityd, men nu gör de flesta sitt allra bästa för att göra kunden nöjd. Men detta med kärror och vagnar som blockerar är ett otyg om de är lämnade där. Finns där personal så flyttas de oftast fort när man kommer. Du kanske handlar på fel ställe. Protestera med fötterna.

  Gillad av 1 person

  • Det är Willys jag handlar på och på Ica det är likadant överallt i alla fall innerstan. Det är nästan som de inte har lagerutrymme. Dessa varuvagnar är överallt och alla är inte under uppackning. Och de flesta är för stressade också. Frågar du en så frågas det 2 till innan man får svar.

   Gilla

    • Om varorna försvinner ofta från hyllan visar den att folk köper ju dem.
     En rätt som försvann och ofta var slut på hyllorna så jag var tvungen ha koll när de fylldes på, var en pastarätt från Knorr tror jag. Brukade ha hemma till tillfällen när jag är sjuk eller har inte tid med matlagning, den var klar på 10 minuter och var gott för att den ska vara en snabb mat, bara vatten man hällde i.
     Den försvann och när jag frågade efter sa de att var inte efterfråga på dem. Men de tog ju alltid slut snabbt på hyllan. I alla butiker för jag brukade kolla efter dem. Och i Europa går ju att köpa rätten fortfarande.

     Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.