ridå.


Jag är inte det oroliga typen. och stress har jag bara ytterst sällan. Visade också blodprovet där mina stresshormoner ligger på normalnivå.
Men måste nu erkänna att situationen i Ukraina och Rysslands framfart och hotelser börjar påverka mig också. På en galan diktator med mindervärdeskomplex kan man inte lita på. Han agerar oberäknelig och bryr sig inte vad som händer med människorna. Han är som ett litet barn…det är inte mitt fel, det är inte vi utan de som begår brottet för att svartmåla oss. De döda är ju bara skådespelare och inte döda. Hur är han funtad undrar jag.

Jag har aldrig upplevt krig och hoppades att man har utvecklat sig så pass mycket att man aldrig tar till det. Istället fler och fler länder anser att det är en utmärkt lösning på olika diverse problem. Dessutom kommer de undan med det.

Att intelligenta människor inte kan hitta på bättre lösningar än att mörda folk och driva bort dem är ju bedrövligt.

Annons

10 tankar om “ridå.

 1. Ja, vi är många som har funderingar kring detta. Känner oro, osv.
  Jag har inte heller upplevt krig men min mamma har det och min morfar stupade i kriget mot Ryssland. Hans kropp återfanns aldrig. Jag känner inget rysshat dock – det är ju inte folkets fel att deras ledare är galen. Däremot kunde de göra nåt för att få bort honom från makten.

  Gillad av 1 person

 2. Kan bara instämma i allt du säger till hundra procent.. ett otroligt scenario just nu..😡 något man aldrig trodde skulle hända.. alla borde väl ha lärt sig vid det här laget att krig är galenskap.. kram!!

  Gillad av 1 person

 3. Jag har sett en lista där alla krig som fördes de sista hundra åren var med. De som tog slut och de som fortfarande finns. Det är ofattbart och jag tror inte att det någonsin blir en värld utan pågående krig.
  Tänk om vi kunde fira en ”Första världsfrid dagen”
  Toppen bild!

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.