oroliga.


Jag har aldrig sätt nåt liknande förr. Barnet är ju inte ett spädbarn, utan kan vara 3-4 år gammalt. Men föräldrarna stannade var femte meter och kollade barnet i barnvagnen. Kändes en aning för överdrivet. Kanske valet av barnvagn var ju också fel för såna oroliga föräldrar. Överhuvudtaget kan jag tycka att det är felkonstruktion att man inte kan interagera med sina barn och borde vara standard att man kan vända överdelen av vagnen fram och tillbaka. efter behov. Men jag kan ha fel.

Annons

10 tankar om “oroliga.

 1. Barnet kanske är sjuk eller gråter..🤔 Jag har läst att det inte är bra med barnvagnar av den typen..barnen bör kunna ha ögonkontakt med mamma eller pappa för att känna sig trygga..👶 kram!!

  Gillad av 1 person

 2. Snarare två år. Vagnen är inte barnets, det har inte stöd för benen, de hänger i luften. De kanske inte är föräldrarna till barnet, då skulle de ha justerat det. Visst borde man ha barnet mot sig, helt klart. Jag hittar inte huvudet på personen till vänster, hur jag än tittar. Många frågor.

  Gillad av 1 person

  • Jag ville inte så att de vuxnas ansikte ska synas. Men de stannade verkligen var 5 m. Med samma procedur med egna väskor och de bara tittade på barnet.

   Gilla

 3. Hej, det kan vara att barnet är sjukt med, och att de är oroliga för sitt barn. Men håller med om att valet va vagn är dumt för det då, då båda ställer sig framför vagnen hela tiden och tittar till sitt barn.

  Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.