förstelnad.


Jag har numera väldigt mycket att göra så jag hinner nästan inte med att läsa mig i kapp på era fina blogg och ännu mindre att kommentera .

Men jag försöka så gott jag hinner.

Annons

10 tankar om “förstelnad.

 1. Wow här låter det som om alla har så mycket att göra och ingen har tid eller lust med bloggen längre..samma här bloggen är tradig jag vet allvarligt talat inte varför jag har den kvar.. men det ger sig väl med tiden.. ha det så gott oavsett hur ni tänker göra det har i alla fall varit kul att lära känna er.. Kram 🤗

  Gillad av 1 person

 2. Förstelnad men vacker och en underbar färg!
  Har läst vad du skrev till Jag och jag förstår dig. Bloggen är ju inte heller hela livet och ”the real life” går alltid före. Håller med om FB förresten. Jag skriver inget mer där och följer bara 30 stycken. Vill säga: jag gillar men kommenterar aldrig.
  Wünsche dir einen schönen Freitag! 😉

  Gilla

  • Egentligen är det inget som stressar mig. Men helt enkelt har för mycket att göra. Delvist jobbet. Det går ju bra. Ibland måste jag boka även mina lunchtider för att hinna med efterfrågan, och ja, jag vet att man inte ska göra så men jag vet också att snart kommer jobbet tunnas ut. Soldyrkarna vill sola och inte gå på behandlingar, Så var ju inte förr.
   Sen har jag min silversmide, och då måste man också lägga ner tid för att göra saker hemma som är då onödigt att göra i kursen dyrbara tid. Där gör jag de sakerna som inte kan göras hemma. .
   Sen har jag börjat läsa tyska/engelska på duolingo. Det har jag gjort 114 dagar. Mycket roligare än det var i skolan. Gratis är den också. Sen alla mina klädprojekt till sommaren.
   Jag måste även ta av gardinerna på jobbet, sy nya och storstäda. Finna säkert några saker som jag har glömt. Och så bloggen da.

   Gilla

   • Roligt att det går bra med jobbet, det var ju lite oroande i och med pandemin.
    Silversmidet låter väldigt kreativt och roligt, du får visa dina alster på bloggen så småningom. Och kul också med språkstudierna! Du är energisk.
    Jag har hur mycket som helst att göra vad gäller hemmet, men orken tryter och därmed lusten. Får ta itu med det pö om pö. Det är lite tråkigt att folk inte riktigt har tid eller lust med bloggarna, men allt har sin tid. Du svarar ju så småningom på våra kommentarer i alla fall.

    Gillad av 1 person

    • Klart att jag vill kommentera bloggar som jag följer och brukar kommentera, men ibland när det blir för många så hinner jag inte riktig med att komma i kapp. Då på mina 3 dagars ledighet kollar jag sällan bloggarna.
     Visst skulle jag kunna visa mina silveralstrar men jag är verkligen inte bra på att fotografera såna saker. Det är ju också en konstform, men kanske får jag öva. Kolla hur andra gör. Efterapa lite tills man får känsla av det hela och hitta nya vägar.
     Håller med bloggen är ju inte det samma som var förr. Den spänningen försvann, nu ska alla trängas på FB och Instagram och speciellt FB är väldigt hetsigt och rullar allt så snabbt att jag känner att jag inte orkar med.
     Jag vet inte om jag är så energisk, det blir ändå länga pauser mellan görandena, och läser lite tidningar på Readly. Sen lagar jag nån mat och helt plötsligt är dagen över. Börjar kolla på TV.

     Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.