i sidled.


Bara en enkel notering om att WP spökar fortfarande. Så ”Jag” hoppas att du fick min kommentar om dina vackra stormbilder. Där jag kunde inte ens välja en favorit för alla var fantastiska.. Just där och då fick jag helt plötsligt en vit skärm. Jag minns inte om jag hann skicka iväg kommentaren innan vitskärmen.

Kan inte heller göra ärenden i min bank. Ingen vit skärm där inte, men väl en uppmaning att prova igen. och det gjorde jag med samma resultat.

Tur då att min uppkoppling fungerar äntligen som det ska. Efter några turer så att säga. Först skulle de laga den lilla mobila tinget, men sen sa han att han testar en där i butiken. Och den fungerade inte heller. Verkligen tur att han testade för det hade varit jobbigt att gå i väg med den så att väl på jobbet upptäcka att den inte heller fungerar.
Eftersom modellen var slut fick jag än annan modell och den fungerade. Och den fungerar även här på jobbet. Jippi!

Annons

8 tankar om “i sidled.

  • Tack för att du kollar in och kommenterar. Blir så himla glad, då jag själv har så pytte tid över just nu. Men jag försöker hinna med lite gensvar.

   Gilla

 1. Skönt att det löste sig..Vi har tele 2 före detta ComHem och det små krånglar till och från både på tv:n och wifi förhoppningsvis slutar vårt krångel också med tiden det har blivit många och långa samtal med felanmälan sen vi fick fiber i augusti förra året..🤔 kram!!

  Gillad av 1 person

 2. Jodå, den kom in och jag har svarat, tack för den. Men det verkar ju inte vara Wp som spökar eftersom du har problem med annat, utan nätuppkopplingen. Det är irriterande när det inte funkar. Jag har plötsligt det mesta vitt när jag ska läsa lokaltidningen där jag alltid är inloggad. Men du verkar ju ha åtgärdat med att byta routern.

  Gilla

  • Ja. nu har jag ny uppsättning och fungera klockrent. Men svarsproblemet var WPs fel. Jag kunde kolla sidorna till ett visst ställe men sen blev bara vitt. Testade flera gånger med samma resultat. men jag mindes inte om jag hann skicka iväg kommentaren till dig. Men som du skrev gick den i väg. Alltid nåt.

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.