plattformer.


Helt apropå om ingenting som hänger ihop med bilden, ja kanske mörkret då.

Jag var ute och handlade lite det ena och det andra i lördags. Jag var på Åhléns vid Fridhemsplan. Jag står i kö och när det blir min tur så får jag veta att kontant betalning är i nästa kassan bredvid. Där står redan en äldre kvinna så jag väntar på min tur. Helt plötsligt kommer hon mot mig och sveper med hela armen och säger att jag ska hålla avstånd.

Jag blev så jäkla provocerad, då jag står redan 1,5 m ifrån henne. Jag står aldrig nära i kön av samma anledning som jag inte gillar när andra flåsar mig i nacken. Dessutom har jag alltid haft behov att ha större space än andra har.
Jag väser till henne att jag är redan vaccinerade och om hon är så rädd kan väl stanna hemma eller ha munskydd på sig, då egentligen all restriktioner är ju borttagna.

Jag blev mer irriterad än jag borde för jag gillar inte orättvisan. Jag la av produkterna och gick.

Annons

10 tankar om “plattformer.

 1. Jag förstår både dig och henne. Du håller rimligt avstånd men hon tycker att det inte räcker, hon är rädd, väldigt rädd. Alternativet är förstås inte att stanna hemma för henne, hon måste också handla och ja, restriktionerna är borta men rekommendationerna om avstånd och stor försiktighet kvarstår. Idag läste jag just om en kvinna som i dagarna mist sin man, båda var dubbelvaccinerade. Och hos ögonläkaren i går rådde full försiktighet, koll i porten och en person gick och spritade ledstången i trappan. Men läkaren bar inte munskydd. Det har faktiskt hänt tidigare att jag har tjoat: ”Två meter!” när folk inte har begripit. Men damen i ditt fall blev nog överdramatisk i sin rädsla, hon har nog fått freda sitt avstånd många gånger, kan jag tro när folk har börjat slappna av för mycket.

  Snygg bild med spännande perspektiv, silhuetter och skuggor!

  Gilla

  • Alltså jag var långt ifrån henne. Men jag var också tvungen att ta hänsyn till de som stod bakom mig till den andra kön.
   Hon agerade fel. Jag hostade inte, jag babblade inte i en telefon som så många gör i kön. Stod bara där och väntade på min tur. Medan hon lämnade tillbaka 3 par jeans vilket tog extremt lång tid dessutom. Är man så rädd då får man se till att åtminstone ha munskydd på sig. Hon ville ha dirigentpinnen medan hon inte anpassar sig. Jag vill inte bli smittad och jag vill heller inte smitta nån. Och det är så jag gör. Jag tänger inte mig på. Därför blev jag ledsen och fruktansvärt arg.

   Gillad av 1 person

 2. Suck håller med dig helt och hållet.. Jag hade blivit rasande.. och bett käringen dra åt helvete…Jag är sällan riktigt arg men när det händer ja då är det inte roligt..🤬 Jag har vant mig vid kortet nu och har sällan kontanter på mest tack vare Corona dom vet inte om sedlar smittar men mynten kan göra det..Mitt kort är det ju bara jag som tar i..det har tagit ett par år men nu har jag vant mig vid kortet.. hoppas du slipper fler sura kärringar..🧓 kram!!

  Gillad av 1 person

  • Jag gillar kontanter och betalar med det där jag kan. Jag är inte så där jätte kinkig med smittan heller om det nu skulle smitta genom de.
   Jag har inte läst att det skulle vara så.
   Kram! 😊

   Gilla

   • Jag använder pengar när det går men på väldigt många ställen numera så finns det bara kort..
    Den senaste nu som slutat med pengar är min tandläkare och även vår vårdcentral..🥴 så vare sig man vill det eller ej så tvingas man att acceptera situationen..

    När det gäller mynten ska du iakta samma försiktighetsåtgärder som med dörrhandtag hissknappar med mera och sprita händer efteråt.. ha en fin kväll..kram!!

    Gillad av 1 person

 3. För det första gillar jag att du ville betala kontant. Det gör jag också.
  För det andra förstår jag dig fullkomligt. Jag funkar likadant och orättvisa tål jag bara inte. Det är det värsta jag vet. Du har mitt fulla stöd och förståelse!

  Gillad av 1 person

  • Hon hade nog inte alla tomtar hemma. för jag förstod inte heller hennes problem. Det värsta jag vet när man blir anklagad av nåt som inte stämmer. Suck 😥

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.