döhdöhdöh och en vacker blomma.


Humlan var flitig och vilade inte det minsta. Fokus var ju inte medhängig ( fokus på min objektiv), vilket retade mig en aning. Men trots att den inte ville pola med mig så är hon ändå min favorit bland randiga insekter. Den är bedårande. Det är ju lite märkligt att man vet så lite om humlor. Hur de lever och vad som görs i deras boar. Kan de bli argsinte och attackera en människa eller annat djur?

Annons

7 tankar om “döhdöhdöh och en vacker blomma.

 1. Jag har en hel bok om humlor, till låns, men bestämde mig för att koncentrera mig på fjärilar. Humlor talar till oss genom sin knubbighet, tror jag, de ser så rara ut, lite som nallebjörnar. Fin serie på den njutande humlan i rosen.

  Gillad av 1 person

 2. Jag ogillar verkligen getingar på grund av att jag är allergisk mot getingstick..för mig känns getingar elaka..bin känns som något mittemellan och humlor älskar jag dom ser ut som små mjuka bollar..😍 dina foton är verkligen fina..kram!!

  Gillad av 1 person

 3. Wikipedia har en väldigt lång artikel om humlor. Man vet ganska mycket om dem. Mannen i mitt liv har ett ställe i trädgården som han gjorde i ordning för dem. Där övervintrar alltid några drottningar.
  Visst är det konstigt att kameror ibland vägrar fokusera på det man vill. Händer mig också då och då. Vi kommer helt enkelt inte överens.
  Tycker dina foton är toppen. Gillar de fladdrande vingarna (första bllden).

  Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.