utsikt.


Taket på den här tunneln ser nästan ut som om den har smält av värmen. Bilbrand? Kanske.

Nåväl. Detta eventuella brand påminner mig att batteriet slutade fungera i min stora fluga 🪰 på min tak. Flugan är så klart min brandvarnare. I den flugan sitter 3 runda batterier. Batterierna var välförpackade. Barnsäker. Stod det på. Men jag såg inga barn i min lya.

Jag bände hit och dit förpackningen. Försöker hitta nån ingång till batterierna, nån hemlig kod eller nåt för oss vuxna så att VI ska kunna komma in på ett vettigt sätt utan förnedring. Flera gånger var jag nära att skada mig själv, medan förpackningen stod pall. Pansarskyddet var inte lättflörtad. Tog mer än 30 minuter att få ut 3 batteri. Är det vettigt att tillverka såna skydd? Hur överlevde man förr innan pansarskydd?

Annons

9 tankar om “utsikt.

  • Gahhh. Totalt värdelöst. Bara för att barnen inte ska komma åt det. Men sen då? När vi riskerar våra lemmar och befriar batteriknapparna, kan inte ungen norpa åt sig batteriknappen? 🤩🥵
   Kram 🤗!

   Gillad av 1 person

 1. Det låter bekant. Nuförtiden behöver man alltid yxa eller motorsåg för att komma åt saker man har köpt. Ja, hur överlevde vi egentligen när vi var barn? Tänker både på prylar och lek med smuts och på andra ohygieniska platser.
  Taket ser ut som gjort av tyg. Toppen bra bild! Gillar jag skarpt!

  Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.