livet på en pinne.


Ironi är ju inte alltid lätt att förstå. Det märker jag då och då. Ibland är det jag som inte förstår, ibland är det andra som inte förstår .

För vad är ironi? I stort betyder det att det är skillnad mellan vad som sägs och vad som menas. Många gillar ju inte när det finns undertoner för man hör inte det eller så misstolkas det.
Bilden min är inte det bästa bilden tekniskt sätt, då många gånger tar jag bilderna medan jag går och ytterst sällan stannar jag upp. Så även här. Jag såg aldrig texten på väggen. Texten upptäckte jag sen. Ironi, humor eller tragik?
Möjligen alla tre på en gång.

Annons

8 tankar om “livet på en pinne.

 1. Jag gör som du fotar i farten och planerar aldrig någon typ av fotograferande det är roligare..ibland på vissa ställen får man syn på folk som satt sin kamera på ett stativ står och ställer in skärpa med mera..Dom får säkert väldigt fina foton men jag har inte tålamodet eller intresset för något dylikt..kram!!

  Gillad av 2 personer

 2. Nej, ironi är inte lätt, inte torr så kallad brittisk James Bond-humor heller – alla förstår inte sånt.
  Men här är det intressant när man ser texterna efteråt, det vill säga då du inte såg dem när du fotade, då planerade du inte hur tittaren skulle tänka – du hade inget planerat budskap med fotot.
  Därför fick det många bottnar 🙂
  Toppen!

  Gillad av 2 personer

  • Jag beundrar de som planerar fotografering sen går de ut och letar efter planeringen. För mig fungerar det aldrig. Det är en begränsning bara.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.