den sköna tiden är nu.


I torsdags var jag hos tandhygienisten. Hon flyttade till ny adress och det innebär att jag kan gå dit istället för t-bana. . Tar cirka 30 till 40 minuter beroende hur ofta man stannar för att upptäcka och beundra. Nu var värsta kulväder med snö ⛄️ som hade horisontalläge i princip. Jag fick kämpa lite.

Det var värt att kämpa. Jag fick högsta möjliga betyg för munhälsa av min tandhygienist. Och det är stort. För 2 år sen var den på botten. Fickor överallt. Hon frågade hur jag borstar mina tänder. Jag visade och nu fick jag veta att jag gjorde fel i hela mitt liv. Allt det där borstande i alla år – förutom 1 år när jag drabbades av djup depression. Jag använder eltandborste men gör man fel så är det inte mycket värt det där. Hon visade hur jag ska göra. Och jag gjorde precis så.

Det var värt det. Jag fick en symboliskt guldstjärna. 🌠

På vägen tillbaka var vädret likadant. När jag kom till Norrmalmstorg såg jag sprakande rosa hav. Körsbärsblomningen i Kungsträdgården var igång. Jag var bara tvungen att ta bilder.

Mitt på dagen på en torsdag och var bara jag och några kinesiska turister i Kungsan. Det var kungligt att slippa trängas med andra fotosugna. Blomningen var vackrare än tidigare jag fotade spektaklet. Förr var det ofta väldigt glest mellan blommorna men nu var de livliga och tättsittande.

Annons

14 tankar om “den sköna tiden är nu.

 1. Grattis till guldstjärnan från tandhygienisten! Nu då jag vågat börja gå till tandläkare själv vet jag hur jag ska göra för att slippa tandsten. Det är stort för mig. Äckligt att peta och pilla men det måste göras.
  Och de där vackra träden i blomning har jag bara sett på bilder, aldrig IRL.

  Gillad av 1 person

  • Jag är verkligen glad att jag råkade på henne. Utan henne hade jag inte heller sett blomningen då jag har inte varit i närheten av Kungsträdgården i åratal för det är alltid så mycket folk där. Men inte nu.

   Gilla

 2. Jag var där i helgen och fotade massor men tyvärr så var det många andra som var där också..det var kallt och det snöade och var sol om vartannat ..men vill man ha lite rosa bilder får man väl offra sig.
  Det var väldigt tätt och fint om man jämför med dom sista åren då det inte alls varit så snyggt.. Grattis till betyget hos tandläkaren.
  Kram!!

  Gillad av 1 person

 3. Man brukar alltid se massor med människor som också fotar härligheten men inte på dina foton. Vilken tur du hade. Det är fantastiskt vackert och måste vara ännu vackrare när man ser det i verkligheten.

  Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.