glad fortsättning.


Jag har alltid undrat varför vissa inlägg inte har bild. Då menar jag fotoinlägg. Som idag min Paus inlägg. Detta händer i Läsaren lite då och då och det är lika irriterande varje gång. Så var det inte förr.

Men nu tror jag att jag vet varför. Det är för att jag la in en stående bild. Dock jag är osäker 🤨 men kan vara en orsak.

Nu lägger jag in ett nytaget foto i fyrkant och få se om nån bild dyker upp i läsaren. Men om man har flera inlägg samma dag då syr WP ihop det till en enhet. Och då ser det ut som om man inte kan kommentera inlägget utan att först öppna upp den.

Annons

16 tankar om “glad fortsättning.

 1. Jag använder inte läsaren, jag gillar den inte alls..den är i mitt tycke förbannat tråkig..den förvandlar bloggen till en slags chatt..☹️ Jag vill se folks bloggar/sidor.. Jag vill se helheten utseende färg form text bilder medmera..därför har jag aldrig råkat ut för bilder som saknas.. kram,!!

  Gillad av 1 person

  • Jag förstår. 🥰 alla har ju sitt sätt att konsumera bloggar. Förr tyckte jag också att det var viktigt att se helheten. Men i mobilen och paddan blir så mycket hattande hit och dit så läsaren är en klar förbättring. Men den är mer anoymiserande.
   Kram! 🌸

   Gilla

 2. Jag säger som Kristallina, bilden fanns där, i alla fall såg vi den. Men visst strular det och särskilt just nu. Jag gjorde mitt påskinlägg på natten och råkade publicera det då. Tog bort det, gjorde om det till utkast, ändrade lite i det nästa dag – och ändå hamnade det långt bak i flödet, som om jag hade publicerat det på natten, det stod till och med ”för 9 timmar sedan”. Svårt att veta vad som gäller när det ändras hela tiden.

  Jag älskar din fina bild, den utstrålar glädje, skönhet och hemligheter!

  Gilla

  • Tack! Jag blev också jättenöjd med den. Och den är oredigerad också. Lager på lager. Taget med min mobil.
   Kan det vara så att du inte ändrade klockslaget i kalendern? För när jag gör flera inlägg på raken tex, då tickar inte klocksan vidare, och i och med att du tog bort inlägget och gjorde igen antagligen fastnade klockan medan du höll på. Du kan till och med lägga in ett inlägg bakåt i tiden också. Och det är precis det som hände för dig. Se upp med klockans inställning i kalendern.

   Gilla

   • Jag har aldrig tidigare behövt bry mig om klockan eftersom jag gör inlägg i realtid. Nåt liknande hände mig för ett tag sen, men sedan lärde jag mig att om jag ändrade något i inlägget, och denna gång gjorde jag till och med om det till utkast igen, så blev det som nytt. Men buggar finns ju och varje ändring från Wp:s sida kan ställa till det för något annat. Vi borde höra av oss till supporten, men jag orkar inte alltid det. Bara så irriterande att många missar ett inlägg för att det redan är långt bak i flödet.

    Gillad av 1 person

    • Förstår frustrationer. Jag skulle ringa om jag kunde engelska. Jag ringde idag till Norwegian då det kom ett bre att jag kan förlänga min 0 cashpoints och undrade vart min points tog vägen efter den inställd resan förra året. I telefonen fick jag veta att det är långa köer och och de pratar bara engelska. Efter att jag klickade runt bland valmöjligheterna råkade klicka fel och då klickade på hashtag och en kvinna svarade på engelska. Jag sa att min engelska inte räcker långt, och hon sa att hon kan norska. Jag berättade om min försvunna cashpoints, hon kollade och den var kvar. 🙂 Och inte heller fick jag vänta långa köer. Om man bortser ifrån den vanliga tryck det och tryck det så fick jag svar med en gång.
     Nåväl…vad jag ville komma fram här så att min engelska skulle inte räcka för att konsultera WP och de kan nog inte norska. Annars skulle ta kontakt.

     Gilla

 3. Nej, de problemen har jag aldrig haft. Brukar kolla i läsaren men därifrån besöker jag bloggen. Ser alltid bilder i läsaren även din ”paus” bild såg jag där.
  Jättefint foto, gillar det diffusa. Det gör att man tittar länge på det.

  Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.