Glad påsk! Happy Easter!


10 tankar om “Glad påsk! Happy Easter!

 1. Åhhhh vilka färger så vackert.. Hoppas din påsk blev bara, min blev väl ganska okay men eftersom man ska fira för sig själv numera så känns det i princip som en vanlig vardag..🥴 kram!!

  Gilla

 2. God fortsättning på påsken! OT De har gjort om på wordpress. Brukar alltid använda klassisk redigerare men nu måste man använda den nya. Känns inte kul. Gillar inte nytt när man haft samma sen 2007. Hur gör du? 🙂

  Gillad av 1 person

  • Jag håller med dig. De flesta har ju svårt för förändringar. Man är bekväm. Sen allt är inte heller bra bara för att det är nytt. Många irriterar sig över den nya.
   Jag läser och kommenterar genom WPs läsare. Den är smidigt, gillade med en gång. Gör ibland inlägg också från den, men har inte så många bilder i min padda så inlägg mer sällan från paddan, kanske mer från mobilen. På vardagarna blir det från datorn och då är jag irriterad när jag ska göra inlägg. Dessutom har jag en bladning av den klassiska och den nya. Rena lotteri vad som startar.
   Jag blev aldrig biten av Facebook – känns för hetsig och har inte tid att hänga med. Men där kan man få lättare följare.
   Önskar dig Glad påsk. 🐣🐣🐥

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.